• 8ats.

    Ar daug kudikiui reikia zaislu?(kaip mano profilio nuotrauka) barskantys, traskantys, patraukus vibruoja, na ir panasus? Kaip ilgai vaikuciai su tokiais zaidzia?

    Taip gavosi kad per labdaras gavau ju visa deze juos isskalbiau jie visai nieko bet mano kambarys nedidelis tad galvoju ar man ju tiek reikes? ir aplamai kiek ilgai vaikai su jais zaidzia? Aciu mamytes.

    villllijaVaikų ugdymasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    tIKrai nereikia daug. Pirmieji kūdikio žaisliukai turėtų būti saugūs iš plastmasės ar guminiai, dėl to,kad jie gerai valomi. Mums gydytoja patarė vengti pliušinių žaislų, visų pirma dėl to,kad jie renka dulkes, o antra - juk neplausi jų kasdieną.

    Pabuciuok

  2. 2

    vaikas pats isirinks su kokiais zaisti, su kokiais ne,

    ingac

  3. 2

    kol maziukas tai pazais ilgiau,mes turejom daug ivariu barskuciu.

    marinaaa

  4. 2

    visos dezes tikrai nereikes. Zaidzia vaikai yvairiai, maniskis su tokiais "zaide" mazdaug iki 7men. O pradejo juos abrskenti akzkur nuo 2-3men. Reik daugiau del to,akd greit atsibosta, bet galima issiversti su kokias 10vnt, kadangi galima nevisus iskarto vaikui duoti, o duoti tai vienus tai kitus :)

    Adri

  5. 1

    su barskuciais maniskis zaide iki 7 menesio,o turejom gan daug

    ruta26

  6. 1

    mes turjom tris mylimiausius ir viskas daugiau kaip ir nereikejo

    sandi

  7. 1

    Dazniausiai mazi vaikai issirenka viena ar kelis pacius mylimiausius ir su jais zaidzia :) Dezes tikrai neprireiks, nebent kai paaugs aisku tada jau reiks visko.

    AgnesDarija

  8. 0

    idomus pabuciuk komentaras, o as kaip tik galvojau kad tie lavinamieji labai smagus ir jie turi daug funkciju jieminksti neuzsigasu, galima lengvai skalbt, o apie dukles nepagalvojau, vadinasi jie niekam tike???

    villllija