• 5ats.

    Beveik nuo gimimo kudikis trina akytes,antakiukai net nuraude..gyd.pareiske-nori miego ir trina..man jau 3men. kai nesiliauja trynusigal buv kam panasiai..?

    trina ir dina ir per mieguti

    ERA29Kūdikio sveikataĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2
  2. 1

    O akytes neasaroja? Netraiskanoja? Gal per mazai vakutis miega, uz tai visa laika akytes trina?
    Jei labai neramu paprasykite, kad seimos gydytoja duotu siuntima pas vaiku oftalmologa. O jei turite galimybiu ir lesu geriausia nuveskite pas privatu oftalmologa, kuris apziuri kudikius, nes tada tikrai viska apziures ir isaiskins...
    Musu beniukas aktyviai akytes tryna del uzakusio asaru kanalo, gal ir jums tas pats, bet musu akytes nuo gimimo asaroja ir kartais traiskanoja.

    Isnykstanti

  3. 1

    o neciaudo? gal alergija vaikutis turi ir jam persti akytes. as pati turiu sezonine alergija ziedadulkems ir kai kuriems naminiams gyvunams ir zinau ta jausma kai persti akis ir norisi trinti jas. nelaikot namie jokiu gyvuneliu?

    arcita

  4. 0

    mano vaikas gal iki kokiu 4men irgi daznai trindavo akytes ir jos tuo metu traskanojo,tai diel to trindavo,nes kai peraugo ir pasibaige tie traskanojimai ir nustojo taip daznai trinti akytes,matyt trukde jai tai,na ir aisku dar trindavo kai miegucio noredavo.

    Juljana

  5. 0

    Na neesu tokio dalyko girdejusi net is pazystamu, bent mano kaip nori miego tada ir trina.

    ErikaP