• 9ats.

    klausimas mamoms, kuriu maziukams dantukai dygo su temperatura, kokia ji buvo ir keik dienu laikesi? ir gal pastebejot ar temperatura buvo didesne prie iltiniu ar kruminiu dantuku?

    saulyte6DantukaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    mum dabar dygsta iltiniai tai pirmas isdygo be jokios temperaturos o antrasis su- tai laikes 3 dienas. bet seip gydytoja sake kad jei matome kad dygsta dantys tom dienom reiketu pasaugot labiau nes imunitetas susilpneja tad ir kimba ligos (mum pirmieji dygo su slogom) paklausiau jos patarimo ir kiti augo be problemu o prie si iltini truputi maciau kad gal galejom persalti bet nebuvo pasirinkimo reikejo grist namo tad sekancia diena ir sukilo temp.

    inesad

  2. 1

    iltiniai kai dygo,jokiu salutiniu veiksniu nebuvo,nei temparaturos nei dirglumo

    pinakolada

  3. 1

    pirmieji kai kalesi temperatura buvo pakilusi iki 38.2C laikesi pora dienu,paskui staigiai dingo.

    pinakolada

  4. 1

    kartu su pirmais dantukais apturėjom raudoną gerklytę ir 38,1 temp. su antraisiais 38,4 ir nosiarykles uzdegimu. gaila, anksciau nesupratau, kad dygstant dantukams reikia pasaugot vaika.temp laikesi max 3 dienas.

    Rugsėja

  5. 1

    Įvairi būdavo, buvo pakilusi kartą beveik iki 40, su iltinukais buvo kelios dalys, bet važiavom į ligoninę dėl vėmimo ir viduriavimo, krūminukai dar pakeliui. Sulig kiek vienais dantukų dygimais mums "įsimesdavo" liga tai stomatitas, tai laringitas, temperatūra dažniausiai apie 38 būdavo, praeidavo trečią dieną kažkur.

    iinnggaa

  6. 1

    gydymas kaip visad must temp. jei didesne nei 38,3 ir duot kuo daugiau skysciu. nieko naujo nepasakys o jei temperatura laikysis ilgiau nei savaite tada israsys antibiotiku. cia standartas visu gydytoju :)

    inesad

  7. 1

    pirma diena 38,5 antra iki 39 o trecia jau mazesne 38,2 bet visas dienas dejau zvakutes o numusdavo iki 37,5 kad visai nebutu tai nebuvo.

    inesad

  8. 1

    inesad..o kokia temperatura.nes manajm jau irgi 3 paros tai mazense tai didense..pirmas dvi paras iswis 40 buwo sukile ir nezinom kas per beda.esam uk ce kol pas daktaru prisiprasysim:(

    saulyte6

  9. 0

    Gal kaimyne grazi tai ir rasineja :D juokauju nueiciau pas tevus to vaiko

    Justeee