• 9ats.

    Alergija saulei

    Mamytės, gal esate susidūrę su tokia alergija. Mus ji padėjo kamuoti, vos tik prasidėjo karščiai. Mažiulio veidelį išbėrė rausvom dėmėm, o paakiai net paburko. Skaičiau internete, kad taip būna. Bet kaip nuo to apsisaugoti, jeigu net ir negaunant tiesioginių saulės spindulių, o veidukas vistiek net margas būna. Nakčiai viskas praeina. Gydytoja liepė tavegilio duoti, bet niekas nepasikeitė. Gal galit, ką nors patarti?

    VilmaKKūdikio priežiūraĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    Brolio dukrai alergija yra saulei,tai tepliojasi kremais apsauginiais ir stengiasi nebut saulej.

    grirute

  2. 1

    na as to nesu patyrusi bet as visakd saulej ciaudau tai maniau kad man alergija nuo jos...

    ervijota

  3. 1

    O nenorėtum pasirodyti gydytojai, jeigu jau įtari alergiją saulei. Jei skaitei internete, tai ko gero matei, kad rašoma, kad tai jau liga visam gyvenimui ir reikėtų atlikti tyrimus tam nustatyti. Mano draugės mergaitė, dabar jau 11 m. irgi turi tokią bėdą nuo mažens. Darė tyrimus ir nustatė alergiją saulei. Tai dabar stengiasi vengti tiesioginių saulės spindulių, rengiasi ilgom rankovėm ir ilgais sijonais ar kelnėm. Aišku, būna ir su šortais, bet labai jau minimaliai. Nors jai gyd. sakė, kad vėliau turėtų išaugti iki brendimo. Bet labai jau mažą procentą tam davė.

    elegancija

  4. 1

    Pasiziurekite ir pasiskaitykite apie Seb med produkcija ten antielerginiu tepaliuku nuo saules jie gamina, nezinau tiksliai ju internetinio puslaio, bet per google.lt arba per kotryna.lt susirasite nuoroda i ju puslapi :)

    Anonimas

  5. 1

    na turbut reiktu maziau buti sauleje ir naudoti apsaugini krema siaip yra tokia elergija mano anukytei buvo pradzioje vasaros ,bet naudojam apsaugini krema jei turi elergija pabandyk apsaugini krema

    Dale

  6. 0

    As pati turiu alergija saulei. Pradeda niezteti visa oda ir isberia mazais spuogeliais. Tiesa, pasireiske tik siemet. Kol kas visiskai padeda kremas nuo saules.
    Taciau del alergijos, ypac vaikuciui, vis tiek geriau tartis su gydytoju (gal net ne su vienu), ypac jei nepavyksta nusaugoti. Tiesa, nors kartais atrodo, kad diena apsiniaukusi, taciau saules spinduliai praeina kai kuriuos debesis, todel net ir apsiniaukusia diena gali reikti saugotis.

    Ausra

  7. 0

    Tai nusipirkite ir isbandykite Seb med preparatus, kaip kazkas minejo ju galima isigyti Kotrynos parduotuvese, daugiau nezinau kur rasti...

    Anonimas

  8. 0

    Musu maziukui tai ant kaklo ir ranku atsiranda daug daug raudonu taskiuku, kaip kraujosruvos. Buvom pas dermatologe, sake, kad alergija nuo saules. Bet nieko nepasake, ka daryt, tai stengiames per pacia kaitriausia saulyte nebut lauke, o prie ezeru naudojam kremuka.

    Zui

  9. 0

    mums irgi nuo saules truputeli yra alergija, bet ne taip kaip pas jus, pas mano mazyti tik palei akytes labai paraudonuoja ir paberia, tai as nusipirkau krema nuo saules Seba med 50, tai tikrai labai padejo, tepu kai tik einam i laukuti, tai viskas susitvarke, galim ir ant saulytes buti

    Gitana