• 14ats.

    Mergaite 3,5 men sveria 8 kg ,ugis 65,5 cm.Ar dar yra tokiu mamyciu kur kudikiai tokie dideli?

    Kai vaikas priauga tiek daug svorio,ka sako gydytojai Lietuvoje?gal daro kokius papildomus tyrimus?Ar verta nerimauti?

    macinaiŪgis ir svorisĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    rugseja> kudikis visalaik tustindavosi skystai, su gleivemis, arba vien gleivemis, cypdavo verkdavo valgydamas nes gurguliuodavo zarnynas ir panasu spazmuodavo, vel gurksnis ir vel tas pats, sake praeis, nes cia suaktyvejha zarnyno veikla daugiau nieko - nepraejo ir t.t., tai darem kruva koprogramu, paskui paseli dare, po koprogramu nusprende kad gal sunkiau bresta zarnynas, kad truksta virskinimo fermentu, gerem kreona, pastoviai gerem probiotikus liveo kids, kadangi dar sergam atopiniu dermatitu, itare kad tai dalis alergijos kazkam kaltes, vartojom antihistaminus, ir t.t. ir t.t. zodziu nieks nieko neissiaiskino, teko nutraukt maitinima kai buvo beveik 4men, pradejom gert specializuota misini, po triju savaiciu adaptacijos ir pastoviu pilvo skausmu pasitvarke reikalai, o kai pradejo valgyt rimtesni maista beveik dingo bedos.
    o gydytojai mazai i tai kreipe demesi kadangi vaikis daug svorio priaugdavo, nes jei nepriauga ar auga labai mazai, tada jau gilinasi labiau i galimas didesnes bedas.

    Anonimas

  2. 2

    Maniškis 3mėn svėrė 7,6kg ir buvo 65cm ūgio :) Taip, kad viskas jums gerai :) Juk negali būti visi vienodi ;)

    snaigyte

  3. 2

    Manau,kad pas jus ner ko nerimaut jus jau gimet nemaziukai,o ir pirmais menesiais vaikiukai daug priauga.Prades daugiau judet issilakstys.

    Bosiene

  4. 2

    Indruliuk, jei ne paslaptis, kokios virškinimo problemos buvo pas jus?

    Rugsėja

  5. 2

    kia musu bicas buwo 4 men.swere 9,5 kg.ugis apie 72 buwo

    saulyte6

  6. 2

    maniskis per pirmus menesius labai daug priaugo, 3men svere gal 7kg su biskiu ir buvo 65cm nors gime maziukas 51cm 3130g ir dar nukrites daug buvo, pastabu sulaukiau is vienos gydytojos kad permaitinu vaika, bet tuo metu jis dar valge tik mp, tai nekreipiau i ja demesio, nes turejom problemu su virskinimu, kai nerado konkreciai del ko, tai pripaise, kad kudikis "permaitintas" uz tai ir bedos... veliau susitvarkys tas svoris, svarbu svorio ugio proporcija kad butu

    Anonimas

  7. 2

    Sunus metuku laiko svere 18 kg

    shima

  8. 2

    nera ko nerimauti mano mazius tokio amziaus ir svere 9kg bet kai pradejo pats judeti viskas susitvarke;) NEVERTA PERGYVENTI

    mila1

  9. 2

    3 men mano svere 7,5 kg, ugis 63 cm, gydytoja nesake kad kas butu blogai.

    Rugsėja

  10. 2

    viskas tvarkoje, ypac jei maitini pati. Ir nera cia lanbai daug. Neparasiai kokio svorio ir ugio mergyte gime. seses vaikas siuo metu panasiu duomenu ir amziaus panasus :)

    Adri