Atsakymai

  1. 5

    Na greit ir musu su vyru pirmosios vestuviu metines ir tikrai malonu butu kazko sulaukti is pirsliu. Manau tokia proga nereikia dideliu dovanu, kazko malonaus ir mielo, kad butu prisiminimas :)

    Indruke

  2. 4

    Pirmosios vestuviu metines yra popierines, tai ir dovanos turetu buti popierines. Galit jauniesiems padovanoti foto albuma, specialiai jiems padaryta, galima ir gera knyga, popierinius bilietus i teatra, kina ar koncerta... svarbu, kad dovanele popierine. Na, o jei labai spaudzia krize ir jaunavedziai supranta jumora, galima padaryti ir jumoristine dovanele - graziai supakuoti tualetinio popieriaus didele pakuote arba popierinius ranksluostelius :))))

    almyte7

  3. 4

    Pirmais metais tikrai popierines :) O cia yra visi metai surasyti - http://www.day.lt/turinys/vestuviu_jubiliejai
    Mes tai sau pasidovanojom zaidima Monopoli :) Labai norejom, be to - popierinis, ir kartu pasidovanojom pinigu, namu ir t.t. :):):)

    Zui

  4. 3

    man ir teko piršliauti, bet kasmet tikrai nieko nesiruošiau dovanoti, tik žodžiu pasveikinu ir tiek. Na, nebent ta proga rengiama didele švente, tada reikia kazka nupirkti šeimos lizdeliui. Geriausia vokelis, jei patys Jaunieji nieko nepageidauja.

    vinipukas

  5. 3

    nezinau kur tu internete radai, bet zaliosiomis vadinama pirmoji vestuviu diena. Kiek mes svenciam ir musu draugai svente tai buvo pas visus popierines (pirmais metais). ;)

    ddaivute

  6. 3

    tai kad man atrodo pirmos metines yra popierines, tai reiktu kaska is popieriaus dovanot :) gal koki grazu foto albuma :) ar dar ka, ziurint ko reikia zmonems:)

    kristale

  7. 2

    aciu jums uz pasiulymus, tiesiog man paciai malonu kai prisimena mano sventes, tad ir kitus pasveikinu, kad ir simbolinemis dovanomis:))

    mysteryy

  8. 2

    o cia tai gera mintis su toletiniu popieriumi:)))
    pirmos yra popierines metines bet mes jauniesiems dovanojome dvi dideles taures specialiai jiems

    popkorne

  9. 2

    nieko cia uztenta ir pasveikinimo tiktai arba geliu daugiau nieko. mums jau 3 metai ir ne karto nieko negavome ir as uz ta minti kad nieko nereikia.

    LinabeiKristinute

  10. 1

    manau pinigu medis butu pats tas

    ervijota