• 13ats.

    Ar pastojus antrą kartą neštumo simptomai pajuntami anksciau?

    Per pirma nestuma as supratau, kad laukiuosi kai nesulaukiau menesiniu, taciau jausmas pilve buvo toks pats kaip pries atsirandant menstruacijom. Jau virs pusantros savaites jauciu panasu pojuti pilvo apacioje, pries savaite buvo atsiradusios kraujingos išskyros, 2- 3 dienas patepliojo ir praejo. Siaip man neskauda, tik jauciu tempima ir daug lakstau sisiu. Jeigu tarkim tai yra nestumas ar verta eiti dabar pas ginekologa, ar abziuros metu jis pastebetu? ar geriau palaukt menesiniu ir jau tada pagal situacija ziureti ?

    AnonimasNėštumo požymiaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    BUVAU NUEJUSI ANKSCIAU negu kai turejo buti menesines tai net nemate ekoskopu kai dare nestumo,.

    Anonimas

  2. 1

    negali žinoti visaip buna. tik sako kad judesius anksčiau pajaučia

    IlonaP

  3. 1

    Jei pati su mintimis apie nėštumą "lipsi sau ant kulnų" ištįsai,tai nieko ypatingo kad nėštumo "pojūčius" atrasi psichologiškai kur kas anksčiau nei ištikrųjų fiziškai gali pajust pakitimus.Kurie atsiranda maždaug ne anksčiau kaip apie trečią mėnesį.O kai kam vos ir neįpusėjus nėštumui.(Būna ir taip kad jau ateina laikas gimdyt,tik tada sužino kad nėščia,ir nepavienis toks atvejis. )
    Vienintelis ankstyvasis nėšt. požymis dažniausiai būna pykinimas jau galintis prasidėti apie 2-ą nėšt. mėnesiuką.Bet toks ankstyvas,tai irgi gan retas atvejis.
    O ,kai imama kalbėti apie pilvo tempimą apačioje, juntamus spazmukus,labai jautrią krūtinę,skausmą nugaros srytyje ar patynusius spenelius...,ar net žymų pilvo suapvalėjamą,dar nesulaukus ir 12kos savaičių.
    Tai 100% Briedas isivarytas psichologinės baimės būti nėščiai,arba per daug intensyviai svajojant kuo greičiau pastoti.

    Anonimas

  4. 1

    as net nejutau kaip antra karta tai tik suzinojau kad esu nescia po dvieju menesiu

    Anonimas

  5. 1

    kai pastojau su antru nieko nejauciau visai, vaiksciojau i sporto sale kad susigrazint figura, nes 1 vaikui tik 4 men buvo :)) tik kai nesulaukiau menesiniu, tada testa nusipirkau, visiskau jokiu sipmptomu nebuvo, 9 savaites jau buvo :)

    lolita24

  6. 1

    as kai suzinojau kad laukiuosi iskart ir nuejau. Viskas kuo puikiausiai matesi, nors nestumas buvo tik 5 savaites. Aisku kiekvienas atvejis individualus, bet nesuprantu moteru kurios kazko laukia keleta savaiciu, jei kazka itari kad gali lauktis, uzsirasau ir eini. Jei nestumo yra 4 ar 5 savaites tikrai matys. Ant kedes apziures, echoskpu, vistiek galima nustatyti kazkokiu budu ir labai ankstyva nestuma.

    kvapni_feja

  7. 1

    Man nestuma aiskiai mate kai buvo 5 savaites (ehoskopu)
    Manau kad abu nestumai gali buti labai skirtingi, bet gali buti ir labai panasus.

    Yuki

  8. 1

    Dazniausiai antra karta viskas buna priesingai nei pirma karta, o kartais viskas taip pat, del siu priezasciu yra labai sunku ka pasakyti, nes kiek zmoniu, tiek ir skirtingu pojuciu, o ir simtomai kartais gali labai suklaidinti. Manau palaukite menstruaciju, o jau tada ziuresit.

    AgnesDarija

  9. 1

    Cia kaip ir su danties skausmu. Niekada nebus vienodai. Jei veluoja menstruacijos, pirmiausias ir geriausias "simptomas" nestumo testas, kuris isklaidys visas Jusu dvejones ;)

    Anonimas

  10. 1

    be kokiu 6 sav nestumo tikrai nieko tiksliai nepasakys tiesiog pasiulis ateiti kita karta o simtomai man buvo tokie pat kaip ir eilines menesines tik siek tiek stipriau o jos vis niekaip neprasidejo. bet kadangi antrasisi buvo planuotas tai zinojau kad tai jau rezultatas tik reikejo laukti didesnio termino kad kas matytusi

    inesad