• 14ats.

    Kokia jūsų nuomonė apie pirktas sultis iš parduotuvės skirtas kūdikiui?

    Aš girdėjau, kad geriau jų nepirkti, norėčiau išgirsti kitų mamyčių nuomones, ačiū.

    ernesta3VaikasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    as tik tokias sultis ir perku kolkas, maziukui jos labai patinka :) aisku jau per toki karsti ilgai bonkutei nepalaikysi greit surugsta, mums geriausia ramuneliu arbata, bet kartais nuperku ir vaikisku sulciu :)

    kristale

  2. 2

    Mes pirktines sultis skiedziam virintu vandeniu ir geriam. Zinau, kad nelabai gerai jas duoti, nes yra cukraus, bet vaikas arbatu ar virinto vandens nenori gerti. Dar bandziau pati uogas(braskes, vysnias, avietes) pavirti ir duoti, bet negeria.

    vinipukas

  3. 1

    pirkau bet skiedziau virintu vandeniu,bet namines vistiek geriau

    ruta26

  4. 1

    na mano irgi neigiama nuomone bet kitos perka girdo ir nieko,tad cia turbut kiekvienos mamos reikalas duot ju ar ne savo vikuciui

    ervijota

  5. 1
  6. 1

    mes perkam specialias kudikiui,daug neisgeria,tai vis padieniui,keitaliojam su vandeniuku,tikrai nematau nieko blogo,tik reik paziuret kaip pgagaminta,kad nebutu konservantu ir pan

    tuti

  7. 1

    Mano dukrytė negeria jokių sulčių, ypač tų tirštesnių. Vienintelis gėrimas - paprastas vanduo arba arbatėlė firmos "Mažylis"-pankolių. Jokių hipp, vaisinių ar pan. negeria. Tai labai ir nesiūlau. O dėl pačių sulčių, tai prieš perkant, pasižiūriu ant etiketės, kokia sudėtis, ar nėra konservantų, saldiklių ar pan. Man vis labai keista, gamina tai mažiems vaikučiams, o prideda visokio 'brudo' ir nesveiko produkto į sultys ar košeles.

    elegancija

  8. 1

    Kudikeliu sultis mes irgi pirkdavom dazniausiai Hipp, ir visai nieko blogo jas gerti, tik nereikia per daug ju vartoti. Dabar nusiperkam Kubus. O vat kokiu nepirkciau, tai tu viskokiu sintetiniu spalvu, tirstu, lenku gamybos, kur buteliukas net lito nekainuoja, labai jau slykstus ju skonis ir net i vaisius nepanasus, net mes, suaugusieji, tokiu negeriam.

    Agne

  9. 1

    Ačiū mamytės, tai galėsim ir mes pabandyti:)

    ernesta3

  10. 1

    Jei norite nebrangių ir natūralesnių sulčių pirkite iš "Kubus" serijos. Tik leliukui truputi skieskite su vir.vandieniu.

    Deimax