• 7ats.

    Del krikstynu

    Laba diena,esu busima kriksto mama,bet esu zalia,nes niekada nesu buvus ir apie ju paruosima nieko nenumanau.Gal yra tokiu kur nesenai krikstyjo kazkieno vaikuti ir galetu suteikt informacijos apie ju izanga????Kas vaikiukui perka rubelius kriksto tevai,ar pati mama,Pinigelius tai kriksto tevai berots duoda,ar ne,o kokia suma dazniausiai yra duodama kaune?Rasykit kuo daugiau tuo geriau....isanksto dekoju.Laukiu bet kokiu atsakymu.

    1linute2Kiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    seniau kriksto vaika rengdavo krikstateviai,tevai duoda nuoga,ir krikstateviai aprengia.bet siaisk laiaksi, sunku, nes ne visi taip gali..nuo susitarimo priklauso. musu dukrytei drabuzeliu pirko kriksto mama,kunigui pinigelius dave kriksto tetis,del to mums visai rupintis neprireike:)

    bantukas

  2. 1

    Viskas priklauso kaip susitaria vaiko tevai su kriksto tevais. Mano sunui uz drabuzelius sumokejo kriksto tevai, baznyciai daveme patys 50lt.
    O dovaneliu is krikstateviu vaikas gavo sidabrini graviruota sauksteli ir 200lt

    kvapni_feja

  3. 1

    nueik į atitinkamą kategoriją (kairėje matyti), ten nemažai jau informacijos galėsi susirasti ir apie rūbelius, dovanas.

    Rugsėja

  4. 1

    kai krikstijo mano mazaji broli,tai pamenu kad as kartu ejau su jo kriksto mama ir pirkom jam kriksto rubelius ir dovana pirko jam.taip pat ir kunigui pinigus dave kriksto tevai.

    mylime

  5. 1

    Dar pamirsau pamineti, kad kaip kriksto mama turejau i krikstynas atsivezti kumos pyraga. Ji paprasciausiai uzsakiau. Zinoma, jei sugebate, galite ir pati iskepti :)

    Isnykstanti

  6. 1

    Siaip del drabuzeliu pirkimo tai susitaria kriksto tevai ir vaikucio teveliai, su pinigeliais irgi taip pat. As, kai krikstyjau vyro sunena, drabuzelius pirkau, o pinigelius baznyciai dave patys tevai. Tiesa, kriksto tevai paprastai perka ir dovanele kriksto vaikui, pvz. mes pirkom sidabrine grandinele su kryzeliu, kuriuos pasventinom kriksto apeigu metu.

    Isnykstanti

  7. 0