• 10ats.

Atsakymai

  1. 5

    As darau nesaldzia blynu tesla ir idedu i ja ,ka turiu: su burokine tarka tarkuota slapia desra, suri , zalumynu. Dar mums patinka blynai su smulkiai pjaustyta rukyta sonine. Surio jei neturi,gali ir nedeti i "mano" blynus :)))

    almyte7

  2. 3

    as ir darau kaip raimoskyte,bet cia ilgesnio laiko reikia, arba papraciausiai supjaustau kubeliais desra, svoguno laisku, krapu, petrazoliu prismulkinu ir viska i tesla, prie to padaziuka pasidarau(keciupas+majonezas+cesnakas sutarkuotas, viska sumaisau ir i mikrobange minutei kokiai) skanaus:)))

    vaida1983

  3. 3

    Galima prikepti dideliu blynu, o i vidu pridet sutarkuotos slapios desros ir surio, susukti blynus ir apkepti:P

    raimoskyte

  4. 2

    o man ir mano vyrui labai skanu: issikepi lietinius blynus. paskui susitarkuoji suri, pasipjaustai kumpiuka smulkiais siaudeliais (gali buti ir desra), tada dar idedu smulkiai supjaustytu marinuotu agurkeliu, viska sumaisius dedu i blyna. Paskui apkepu gerokai keptuvej ir valgau su grietine. man tai super pirsciukus apsilaizyt galima :)

    Cobrike

  5. 2

    As tai sutarkuoju desra, suri, svoguna ir viska sumaisau su majonezu ir pomidoru padazu, tada ivynioju i blyna ir pakepu keptuvej. Valgom su pomidoru padazu. Labai skanu :)

    Zui

  6. 1

    Smulkiai supjaustyti desra, patarkuoti suri. Visa sita vynioti i lietinius blymus ir dar apkepti. Valgyti su grietines ir sviesto padazu ;-)

    Imbiere

  7. 1
  8. 1

    Dideli lietiniai blynai (juos kepti moka visi , tik aš į tešlą dedu druskos ir cukraus) , įdarui - šlapia dešra , aš ją sumalu su keptais svogūnais , dedu 2 šaukštus majonezo , barstau picų prieskoniais . Tikrai skanu . Tokie apskrudę blynai , o viduje sultingas dešros įdaras ... Niam .

    Anonimas

  9. 1

    su slapenka labai skaniai gaunasi kepsniukai:ja supjaustai riekem ir pirma pamerki i plakta kiausiniene su prieskoniais-gali dar ir cesnako idet,o poto i dziuveselius,tai gaunasi kaip kepsniukai.Skanu ir greita

    Aureluze

  10. 1

    o visai gera mintis
    tik reik nusipirkti surio:)

    popkorne