• 10ats.

    Kaip išvalyti sierą iš ausų 2,8 m vaikui?

    gydytoja bandė, bet vaikas labai juda, tad bijojo pradurti bugnelį. sakė, lašint tokius spec. lašelius... gal kas esat susidūrę. Ir ar taip jau labai svarbu tą sierą išvalyt?

    labirinta2-4  metukaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    jei kišit giliai kokį krapštuką dar labiau kamštį sudarysit. lašinkit lašiukus ir leiskit pačiai sierai pasišalinti, nuvalant tik lengvai pasiekiamą ausytes dalį. bent pas manaji pati siera pasišalina taip, aišku, lašiukų dar neteko naudot.

    Rugsėja

  2. 3

    meginkit suvilioti vaika kokiu pasiulymu-saldumynais,nauju zaisliuku,kazkokiu pasizadejimu kad eisit i cirka ar i karuseles.blogiausiu atveju jei neiseina tai paprasykit kad vyras ar kiti namiskiai palaikytu galvyte, o jus isvalykit krapstuku.pamenu kazkada ir man buvo,kokiu 7 ar 8 metu tas sieros kamstis.vede mama pas gyd, su svirkstu ar pompa ispute ta kamsti ;D nera sudetinga tai,bet man tokiu metu vaikui buvo baisu ir skausminga:DD

    mylime

  3. 2

    Daug teko bendrauti su loristais Kedainiuose ir Kaune ir abu vieningai tvirtino, kad vaikams valyti ausyciu su krapstukais NEGALIMA! Sieros perteklius pats isena i pavirsiu. Ausytes reikia maudant isplauti ir nusausinti ranksluosciu! Butent ausyciu valymas krapstukais ir sudaro sieros kamscius, nes krapstukas ir sustume siera i vidu. As pati daugiau niekada nebevalau savo dukrai ausu krapstukais ir problemos nebeliko.

    AgnesDarija

  4. 2

    Teisingai, neisvalyta siera ausyje gali sudaryti kamsti. O kad isvalyti pavyks miegant tai abejoju, nes manau kad iskart pabustu. Siaip ar taip, isvalyti butina.

    Yuki

  5. 2

    Pabandykit pasisodint vaika ant keliu ir ijunkit jo megstama filmuka, gal taip pavyks...Galit bandyt dar zaidimo forma duokit jam krapstuka, kad jis jums ausis valytu...O jei draukiskai susitart nepavyksta naudokit prievarta, tegul vyras palaiko galvyte o jus valykit...

    estrella181

  6. 2

    jeigu labai daug sieros tai nera gerai reikia valyti,nes gali susidaryti sieros kamsciai.

    aronas

  7. 2

    mažesniam vaikui gal ir sunkiau, mano dukrytei beveik 5 metų plovė ausytes su švirkštu ir vandenuku, kad sierą panaikinti, nes kamščiai buvo, tai kažkiek išplovė, bet minėjo, kad galima įlašint kažkokių lašiukų ir tada plaut, nes lengviau išsivalo

    auvilė

  8. 2

    Neisvalyta siera gali sudaryti kamsti ausyje, del to prasteja klausa, o kamsti gali tekti isplauti medicininskai.
    Lasiukai turetu tirpdyti siera ausytese ir bus lengviau juos isvalyti vatos tamponeliu ar specialiu krapstuku.

    Isnykstanti

  9. 2
  10. 2

    nu nemanau,kad ten kazkas sudetingo,pasiguldyk leliu ant kelieniu,svelniai prilaikyk galvyte,kad nejudetu,ir kuo puikiausiai isvalysi.

    Anonimas