• 20ats.

    Tokia situacija su vyro tevais, su jais visai nebendrauju ir nesutariu, ir krikstisim savo vaika ir jie ruosiasi atvaziuoti bet kaip as nenoriu man taip nemalonu,gal galetu jie nedalyvauti? kaip jiems grazioj formoj galetu pasakyt vyras kad jie nebutini mums?

    alisijaKiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    O gal problema jumyse ir jus didesni priesiskuma rodot uosviams, nei jie jums ? Gal jie mano, kad jus nenorit su jais bendrauti... Butinai pasikviesciau, buciau tolerantiska, pasistengciau nebuti atsiauri ju atzvilgiu ir ziureciau, kaip jie reaguoja, mazu ka ir santykiai pasikeis :) Nebent jus norit nutraukti su jais santykius visiskai, tai nekvieskit i krikstynas ir pagreitinsit si reikaliuka tikrai. Grazios sventes ir geros nuotaikos jums

    almyte7

  2. 3

    Galit nesipriešint,o tiesiog labai taktiškas elgesys iš jūsų pusės galėtų šios šventės proga ,esama situacija atvirkščiai pataisyti į gerą pusę.
    na,o jei taip nenutiktų,tai tiesiog liksite prie to paties,kaip ir iki šiol.
    jūsų valia rinktis.

    Anonimas

  3. 3

    na nezinia kokia ten situacija ir del kokiu priezasciuu jus nesutariat,bet ta dien amanau galit pakentet.venkit likti viena su uosviais,galit nekalbet su jeis ir pan,apsimeskit kad ju net nera.

    mylime

  4. 2

    Na negi zadi atimt is vyro tevu toki dziaugsma pamatyt kaip bus krikstijamas ju anukas? Manau galetum nusileist ir pakentet ta dienele. Visdelto anukas tai, ir visi seneliai nori dziaugtis anuko sventemis.

    Ermita

  5. 2

    Beje Alisija, manęs mano anyta (uošvio deja neturiu) irgi nemėgsta,o mes gyvenam kartu...Tai kaip ten bebūtų vistiek bendrauti reikia,kad ir kaip man nesinori,bet į tokią šventę kaip krikštynos,tai nė minties nebuvo,kad uošvienės nepakviest,nors,jei jos būtų nebuvę,tai tikrai nebūčiau labai nusiminusi...:))Kaip nors atkentėt brangioji,o kas čia žino,gal ir santykiai Jūsų pagerės po krikštynų...:))

    vitalijus

  6. 2

    Na,krikštynos būna tik kartą gyvenime,tad manau,jog protingiausia būtų kaip nors atkentėti tą jų vizitą,kad ir kaip tau nemalonu būtų juos matyt:)Visgi jie tavo vyro TĖVAI ir vaiko SENELIAI...:))Kitais atvejais gali ir nebendrauti su jais,bet šį kart nusileisk,nes manau,kad tavo vyrui būtų labai skaudu,jog jo tėvai nedalyvautų...

    vitalijus

  7. 2

    Negi tau nesvarbu, kad jie tavo vaiko seneliai? As irgi nesu suzaveta savo uosviais, bet bendrauju, nes tai mano vyro tevai ir vaiko seneliai. O krikstynos isvis toks krikscioniskas dalykas, o jus taip nekrikscioniskai norite pasielgti.

    Kikymara

  8. 2

    Istikruju,jei vyras su jais bendrauja,tai kazkaip sakyciau galetum ir pakenteti,nes nezinau as pati su vyro mama nepacios geriausios drauges,bet kvieciu i visas vaiku svarbias sventes ir siaip stengiames santykius palaikyt ir juos gerinti,o nebloginti.Is tavo pasisakymo pavydas,pyktis valdo tave,o tavo vyro tevai jaucia ir vengia taves,tai cia visiskai normalu kas nori bendrauti su zmogum,kuris vaiksto susisukes tave pamates.I pacia situacija neilysiu,bet pirmas ispudis toks pradek nuo saves;)

    Bosiene

  9. 2

    mes nekvietem net vyro mamos,del milijono priezasciu..ir nesukau del to galvos.dar ziurint kaip vyras,ar jis gerai sutaria su tevais,ar jie nemegsta tik taves...

    sandritute

  10. 2

    laba, nu neznau ka tau pasakyti, bet jei man taip butu tai gal but as viena diena pakenteciau...vis del to jie mylimojo tevai ir turbut tavo vyras noretu kad jie dalyvautu anuko(es) krikstynose.pas mane panasi situacija su draugo tevais bet dar ne tokia baisi...

    egliuteb