Atsakymai

  1. 2

    13-15kg,svyravo mano svoris.

    mylime

  2. 1

    as priaugau 23 kg, manau viskas priklauso nuo to kaip maitiniesi nestumo metu...kiek valgai....

    laimike

  3. 1

    As nedaug svorio priaugau,8,ar 9kg.labai daug vaiksciojau,buvo karsta vasara,tai neturejau apetito.Mane gine viena syk,net bare,atseit dietos nesilaikyk,nors as jos niekada gyvenime nesilaikiau:)Manau vienoms pasikeicia medziagu apykaita nestumo metu,kitoms ne.Gal dar islikes iprotis valgyt uz du:)

    grirute

  4. 1
  5. 1

    priaugau 13 kg is viso. bet as 7 men vemiau tai manau nuo to man ir priklause kad nedaug svorio. tik paskutiniais menesiais galejau valgyt ko noriu :)

    arcita

  6. 1

    su pirmu nestumu priaugau 16 kg. - bet valgiau viska ir saves neribojau, labai daug saldumynu kimsau :D o su antru kol kas tik 7 kg (34sav.nestumas) - stengiuosi maitintis sveikiau, ir nevalgyti saldumynu - tai manau daug kas priklauso nuo maisto, tai ka dedame y burnyte :) as ir linkusi y nutukima, griet priaugu bet sunkiai numetu..

    Lulu

  7. 1

    Tiesa, tai ne pirmas nestumas, pries tai buvau priaugus apie 9 kg

    shima

  8. 1

    Man 6 menuo, priaugau beveik 5 kg

    shima

  9. 1

    as pirmo nestumo metu priaugau 28kg, numeciau virs 30, nors ir daug judejau.. ir del viso to svorio labai daug striju atsirado, dabar vel virs 20kg jau, pilvas didesnis nei per pirma nestuma ir tu striju dar padaugejo..:/ del to ir idomu nuo ko priklauso tas svorio augimas..

    zina

  10. 1

    nesijaudink tiek del svorio nestumo metu,tu dar tiek nepriaugai kiek as po nestumo... per primaji +10kg,kurie nenukrito. per antraji dar 17kg..tie ir prilipo:( nors ir nevalgiau per nestuma visko is eiles nes labai pykino, pagimdziusi ir pakankamai sveikai maitinausi,darzoves vaisiai pagrindas,bet vistiek nors pasiusk...

    mila1