Atsakymai

  1. 3

    Maniskiu buvo1.5metu kai atsirado sesute tai kai buvau nescia ir mylejo leliuka ir pilveli gloste,bet jai atsiradus pasirode ir pavydas mete i sesute zaisliukus nes mama daugiau demesio skyre mazylei,bet veliau kai buvo paaiskinta kad mama ji myli taip pat jis atlyzo ir pradejo rupintis sesute.

    Ermita

  2. 2

    mums pries 3 sav gime dukrytei broliukas, jai 1.1, niekaip nereaguoja :) aisku supranta kad lialia guli lovytei, idomu kai jai parodai, o seip nekreipia demesio, kai maitinu, jokio pavydo nera. manau kuo mazasnis metu skirtumas, tuo geriau, arba kai jau didesnis vaikasm kai supranta daug :)

    lolita24

  3. 2

    Manau, daug vaiku i broliuka ar sesute gali reaguoti su pavydu, kadangi dazniausia didziausias demesys skiriamas mazajam...

    Yuki

  4. 2

    draugiu ir pazysramu vaiku amziaus skirtumai yra iki 5 metu tad ir vienu ir kitu vyresnieji vaikai tikrai isgyveno ir kaip saket su temperaturom tad vaikuti reikia vyresnyji butinai nepamirsti ir dalinti meile gimus vaikuciui po lygiai. ir dar nors jums atrodo kad vaikutis glostydamas jusu pilveli kaip ir supranta kas ten yra ir kad tures sese ar broli istikro jie to nesuvokia taip pat kaip ir suaugusieji nesuvokia kaip istikro pasikeicia gyvenimas gimus vaikeliui, nors iki gimimo juk visos ir visu vyrai turbut mano kad taip taip as suprantu viskas pasikeis bus kitaip bet vat kaip ir nezinom o suzinom tik gimus. tad lygiai taip pat ir su vaikais kai gimsta antrasis vaikutis tik tada pamato kad mama labiau prie saves glaudzia mazaji o ne ji tad nepamirskite ju ir kaip sakiau meile dalinkit po lygiai ir viskas bus gerai:)

    inesad

  5. 2

    o bus visko ir pavydo ir pykcio ir netgi asaru jog vaikiuko iekas nebemyli... manioske bent jau taip reagavo,patariu nepalikti nei minutei ju abieju viename kambaryje, na jau beveik maziuj mano 11men tai gerai sutaria,bet ir buna akimirku kai pavydas ima virsu

    mila1

  6. 2

    kuo mazesnis tarpas tarp vaiku(kalbu apie tai kai jau suvokia kas yra kas) tuo didesnis vaikams pavydas. manuju tarpas gan didelis net 7 metai tai jokio pavydo nebuvo nes vyresnioji puikiausiai supranta viska ir seip jau augam i panas tad gimus broliui cia buvo daugiau ne naujas seimos narys jai o zaisliukas su kuriuo gali zaisti o kai atsibosta zino kad visada mama pasiims:)

    inesad

  7. 2

    musu dukryte irgi viena karta susirgo kai pora valandu buvo paliktas kudikis mum priziureti is to streso, tai bijau kad sunkiai pripras ir prie sesutes ar broliuko gimimo..

    zina

  8. 2

    na po menesio ir as galesiu pasidalintisavo patirtimi, kaipmaodukra reagavoy sesute...o siaip viena drauge ir pagimde antra vaikuti kai pirmajam buvo 1m11men. tai josatveju, labai pavydejo, labai verke, net susirgo vaikas vyresnysis - nors cia greiciau sutapimas su seses gimimu..kazkur reikejo1-2sav. kol apsiprato.

    Lulu

  9. 2

    na manau pavydas bus neisvengiamas;) na mano mergyte 5 metuku,ir po menesio gims berniukas,na bet per laika apsipras,na bet kiekvienoje seimoje viskas skiriasi.

    gabija1

  10. 1

    Labai gerai reagavo buvo didele mano pagalbininke dukryte,kai atsirado sunus,o ir siaip jokio pavydo priepuoliu nebuvo,bet kur tik imanoma itraukdavom ir dukryte i brolio prieziura,o ir siaip visa veikla planuojam taip,jog nei vieno neliktu nuskriausto.

    Bosiene