• 15ats.

    kiek laiko maitinote savo mazyli krutimi? ir iki kiek skaitote yra normalu maitinti? as savo dukryte maitinau iki metu ir menesio, bet buvo labai sunku atpratinti ir sustabdyti pieno gamyba, labai daug jo turejau. Ir dar viena problema islikusi iki siol, nors nemaitinu jau 7 menesius, bet dukryte nakti prabudusi susiranda speneli ir ji maigo,ar tai normalu? jei neleidziu klykia. buna net dienos metu uzsimano taip daryti

    zinaMotinystė (nėštumas, gimdymas)ĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    as sawo vaika visdar maitinu , jai 1metai ir 3menesiai, ketinu maitinti iki 2metu. Kiek normalu maitinti tai turi nuspresti tik pati mama!nieks kitas negali ir neturi kistis i toki dalyka! mane pacia labai nerwina kai visokios bobulytes , tetos ir tetutes vos ne kaimynes mano kad geriau zino uz mane kiek man reikia matinti sawo waika...absurdas! tik pati mama turi tai nuspresti, pagal sawo ir vaiko poreikius ir norus. O del jusu spenelio maigymo tai manau tai yra normalu, nes kiekvienam vaikui papukas istringa is tiesu giliai i galvele ir ilgai ilgai jo nepamirsta... preis po kurio laiko. Pvz mano viena drauge kuri turi mergyte 4metuku, tai kai ta mergyte serga ar seip kas jai labai blogai buna tai ta mergyte praso palaikyti uz papuko :) na tik ranka padeti ar pamaigyti, paglostyti papuka...lygiai tokia pati analogiska situacija pas viena giminaite kuri turi berniuka, kuriam 5metai :)) nematau tame kazko keisto ar nenormalaus, vaikam papukas ilgam istringa kaip toks sakyciau saugumo ramumo suteikejas :)

    Pingvin

  2. 2

    maitinau iki 8,5 men...nutruakiau maitinima del planines operacijos, taip pat ir del to kad mano mergaite nuo puses metuku vis reciau imdavo kruti, tik rytais ir vakarais, kaip sakau ji "reikalavo" rimtesnio maisto. Siaip mano nuomone geriausia maitinti iki 1 metuku, jei apetitu nesiskundzia kitam maistui.

    Lulu

  3. 2

    Yuki kaip gali buti vaiko maitinimas krutimi kosmaru !!! Cia tavo zodziai kosmaras,juk vaikui tai tik i gera,o vat tau mamyte kazkas nepatiko ir nutarei i savo nauda nemaitint,siaubas. Na i klausimeli nelabai galiu ir padet atsakymu,bet perskaicius Yuki komentara nesusivaldziau. As nujauciu ,kad irgi problemeliu turesiu tokia panase,9men kaip maitinu mp ir aiskiai matyt,kad vaikutis ilgai dar neatsisakis ir mp nemazai turiu pieno,manau nuo 1metuku irgi pradesiu atpratineti. O su tuo maigymu...tai gal jau bandykite atskirai guldyti miego,ne kartu.

    Juljana

  4. 2

    Pati maitinau tik savaite. Nutraukti maitinima krutimi (vartojau geriamus bei leidziamus vaistus, pieno gamybai sustabdyti) nusprendziau pati, nes net neisivaizdavau, kad maitinimas krutimi gali buti toks kosmaras...

    Yuki

  5. 2

    o kodel nustojote maitinti? as savo pirmagime maitinau iki beveik 2metu,kol pati norejo, neduokite jai naktimis kruties,o ciulptuka tada kiskite, jei kitaip neina, seip tai tokio amziaus vaikiukai jau neturetu praalkti nakti,gal nesijaucia saugiau ar susapnuoja ka,o zindimas juk nusiraminimas vaikui ir saugumo jausmas

    mila1

  6. 1

    maitinau tik keletą mėnesių, pienas dingo nors labai norėjau maitinti dar pati, o maitinti manau yra normalu iki kokių metukų pamaitinti ir viskas.

    laimike

  7. 1

    Nesiguldykit pas save,nes vėliau rašysit kaip atpratinti.O aš pati ilgai nemaitinau,gal iki dviejų mėnesių,bet jau tik po kartą dienoj,nes neturėjau pieno.Ir mano nuomone pakanka maitinti iki pusės metų,na daugiausia iki aštuonių mėnesių,paskui vaikas jau suprast viską pradeda ir man jau nenormalu.

    aidaS

  8. 1

    tai inai lygiai taip pat juokiasi ir ta gudru zvilgsniuka padaro jei neleidziu:D na man sake kad nesciai geriau nemaitinti, nes gimda susitraukineja tai baisu buvo ir del maziuko pilve:)

    zina

  9. 1

    maitinau iki metu ir 5 men, jau tuoj menuo kaip nebegauna papo. O nutraukiau nes gulde operacijai tei antibijotikai, vaistai is tokio pieno jokios naudos. Puikiai ismiegojo naktis su teveliu kol buvau ligoninej, kai grizau ieskojo kruties, nedaviau bet ir dabar randa spienelius ir juokias tokiu gudriu zvilgsniu, o nakti ismiega nebent vandenuko atsigeria. O jus galejot maitint dar po truputi ilgint tarpus. Bet dabar neduokit ciupinet, praeis siltos arbatos pasiulykit.

    rasarockina

  10. 1

    as tai nutraukiau maitinima nes pastojau, buvo labai sunku mum su dukra, ji reke nakti nes nori pieno, o as tik isgirstu kad rekia man krutis pradedavo skaudeti iskart ir pienas tiesiog savime begti pradedavo. nepykit bet as taip pat nesutinku su yuki, vaikelio maitinimas pats didziausias dziaugsmas, tikiuosi galesiu ir antra vaikeli taip pat maitinti, tai netik padidina rysi tarp jusu ir vaikelio, bet netgi jum paciai sveika, skaiciau kad moteris maitindama savo kudiki sumazina rizika susirgti kruties veziu! o del to maigimo tai turbut ji atsimena kaip jai malonu buvo, ji nesikisa i burna, bet su pirstukais speneli sukineja arba su zanduku prisiglaudzia prie krutines ir net uzsimerkia is malonumo :D

    zina