Atsakymai

  1. 3

    manau tikrai nera pavojinga mano teta pagimde 45metu sveika mazyli

    Lafe

  2. 3

    tikrai nepavojinga, zinoma nestume visada yra rizika bet tai nemanau kad priklauso nuo amziaus.. taip jau labai, tik pirmyn, saunu girdeti kai moterys pasiryzusios gimdyti..

    mila1

  3. 3

    aš pati gimdžiau būdama 33 metų ir pagimdžiau sveikut sveikutėlį kūdikį, o gyd. sakė rizikos grupė prasideda nuo 35 metų, bet tai nereiškia, kad t.b. kokie apsigimimai.

    iinnggaa

  4. 2

    ka jus kalbate. siais laikais daugumoje issivysciusiu saliu gimdoma tik po 30-ties :) pirma vieta skiriama karjerai, o tik po to seimai.

    Yuki

  5. 2

    Nepavojinga ir 40 m gimdyti, svarbu kad jus jauciates gerai, kad gerai vystosi maziukas. Tik tiek kad butinai teks atlikti genetinius tyrimus

    ginnta

  6. 2

    Čia JŪsų pirmas nėštumas ar ne?...Aš pati gimdžiau pirmą kart 30 metų,anksčiau ir nenorėjau vaikų,o ateityje irgi planuojam leliuką,tik aš norėčiau iki 35 metų pasigimdyt,kad nereikėtų tų genetinių tyrimų darytis.

    vitalijus

  7. 2

    nepavojinga tikrai,jei neramu pries pastojant pasidarykite sveikatos tyrimus

    ruta26

  8. 2
  9. 2

    zinoma, kad nepavojinga, jei nevartojate kontraceptiku, o genetiniu tyrimus prasoma daryti tik nuo 36m, bet po po 40 kitos gimdo sveikus vaikus ir be tyrimu, svarbiausia yra noras.

    vinipukas

  10. 2

    Žmonės keturiasdešimt su viršum metų gimdo,tai dar jūs jauna.

    aidaS