• 9ats.

    hiperaktyvus KUDIKIS

    Sveiki,gal kas nors galite padeti.Kartais atrodo,kad turiu hiperaktyvu kudiki.Mazylis beveik dvieju menesiu,o nemiega praktiskai niekada :(.Ir net nezinau,ka daryti.Pavalgom.pamiegam gal 15minuciu ir jis vel nori buti pamaitintas,pakalbintas,ciauskia,niurzgia,na taip lyg butu ismiegojes kaip cia daugelis mamyciu pasakoja po tris,keturias valandas.AS NEZINAU,KAS TAI.

    geguziukasMiegutisĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 5

    sveika :) patikek mano mazius ir toks buvo, bet jis ir dabar toks, nors mums jau 8 men.. kai buvo maziukas visai ei nakty nei diena nemiegodavo, o dabar jau geriau miega bet vistiek, ant ranku nenori but, istisai juda kruta..nori sliausti imti.. zodziu gyvsidarbris, nieko tu jau nepadarysi tokiem judruoliam :) tiks spek lakstyt paskui jy kai paaugs :) niu gal dar isaugs, pasikeis :)

    kristale

  2. 4

    musu mazylis nuo gimimo dienomis beveik nemiegojo, bet naktimis labai gerai. Taip pat norejo bendrauti, stebeti. Veliau bandem priversti miegoti supant ant ranku ir dainuojant, tai siek tiek padejo. Dabar 11men, bet buna dienu, kad nemiega. Reikia eiti, judeti, energijos daugiau, nei pas mama. Esu skaiciusi, kad hiperaktyvumas atsiranda valgant ''sintetini'' maista, bet cia taikoma vyresniems vaikams, nes kudikiai naturaliai maitinami.

    vinipukas

  3. 3

    Mums dabar du menesiai,bet irgi nedaug miegam.Buna,kad pavalgo ir uzmiega 3 ar daugiau val.bet buna,kad nesuprasi ko nori.Pasneka pati,o po to pradeda niurzgeti,tai ir pati kalbinu ir bandom zaist,panesioju.As irgi girdejau,kad iki 3 men,vaikas turi praktiskai tik valgyti ir miegoti.Mums taip buvo tik 3 savaites.

    jurraa

  4. 2

    Tai reiktų tik džiaugtis - reiškias auga nuostabus vaikas, viskuo domisi. Na tik tau kiek sunkiau ...paskui bėgiot :)

    Jorkaile

  5. 1

    Hiperaktyvumas liga,as auginu labai aktyvia mergyte.

    grirute

  6. 1

    pas mane mazasis taip pat hiperaktyvus,eina,lipa visur,viskas idomu,viska krausto,lauke ir visur lekia.Toks jau vaiko charakteris

    ruta26

  7. 1

    mes irgi judruoliai,nuo pirmu dieneliu diena mazai miegodavom,dabar 8,5men nakti ismiega visa tik 3-4k pasipraso pieniuko,o diena miega gal tik 2k ir nepasakyciau kad ilgai,labai retai 2val ismiega,manes paleist isvis nenori,turiu sedet salia,nes pyksta,turbut jau toks vaikas bus-dar skarpijonas tai neteks nuobodziaut :)

    tuti

  8. 1

    mano mergyte taip pat mazai miega ji labai judri nors labai maziuke dar bet sedeti nebenori kai ismoko dabar tik sokti ir sokti daugiau nieko o rankos pakerta laikyti kai ji soka, ir taip pat yra irzli.

    LinabeiKristinute

  9. 1

    uzuojauta jums nes as turiu sunu kuriam 8 metai tai jis hyperaktyvus turim dauk problemu nuo kudikystes toks buvo ir diena nemiegodavo ir valgyt per savo judruma mazai valgydavo ir dabar toks tai mano drauge mate per tv kad yra tokie indygo vaikaijie yra labai gabus arba buna nusikalteliai na as taip negalvoju apie savaji

    Dale