• 11ats.

    Kaip pradeti kudiki 4 menesiu maitinti darzoviu kosytem?

    Sveikos,gal galetumete patarti kaip pradeti maitinti kosytemis.Kokiu grafiku?Mes valgome kas 3 ,kartais 4 valandas .Ir nuo kokiu kosyciu geriausia pradeti maitinti,darzoviu ,o gal vaisiu pvz.Obuoliu ar banano truputeli?

    macinaiPrimaitinimasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    pradejau nuo bulves virtos vandeni,maitinau per pietus visad ,pradejom nuo keliu saukstu,kol ismokome praejo nemazai laiko nes manasis verke nenorejo valgyti.

    Anonimas

  2. 2

    Na as net negalvoju pirkti,as tik uz savos gamybos kosytes.Ar nebus per daug keletas sauksteliu,gal nuo vieno pradeti?

    macinai

  3. 1

    Siandien meginsiu pirma karta duoti bulvyte ;-) o kai sumaitinsiu sauksteli bulviu kosytes,ar dar duoti atsigerti pienelio?ar tik po 3 valandu?

    macinai

  4. 1

    mes pradejom per pietus,kai pavalge mp po valandenes daviau puse saukstelio morkytes,kita diena visa sauksteli,kita diena daviau bulve praskiesta mp ar su misinuku,po to is ryto po mp daviau pirktine vaisine tyrele nuo 4men,taip pat po trupuciuka,ir taip didinom dozes ir ivedinejome darzoves.

    Juljana

  5. 1

    geriausia pradeti primaitinti yra nuo bulvytės, paskui sektu morkytė, kopusciukas ir kitos darzovytės..ir aišku vaisių tyrelės įvairios... O nuo bulvytės dėl to, nes jei pvz duosi pirmą morkytę ar kokią vaisių tyrelę, vaikiukas gali nebepriimti bulvytės, nes jam bus paprasciausiai neskanu..

    VilijaPovilioniene

  6. 1

    mes pradejom nuo bulves su morka,kosyte praskiesdavau su misinuku. tik nepadaugykit morkytes nes gali isberti,zinoma kiekvienas vis kitaip reaguoja.

    aronas

  7. 1

    banana zinoma galima pagremsti sauksteliu,tik po biskiuka,o obuolio su saiku,nes gali pusti pilvuka,mum pusdavo.

    ineta1991

  8. 1

    Geriausia pradėti nuo kažkurio vieno produkto, pvz., bulvės ir kas savaitę įvedinėti po naują produktą, morką, cukiniją ir t.t. Tokiu atveju žinosite nuo kurio produkto išbėrė. Taip pat siūlyčiau su saldžiomis tyrelėmis neskubėti, nes po to vaikai ir nori tik saldžių košyčių, o daržovienių nebevalgyti gali.

    Lauryytte

  9. 1

    na as daviau keleta, nieko nenutiko, tiesiog pagal savo nuoziura ziurek, aisku kad ne per daug butu, nes nezinia kaip i nauja maista gali sureaguoti, as ir nuo 4men savo skystas kosytes vyriau, jau nedaviau misinuku, vaikas kuo puikiausiai auga, sveika :)) bet cia jau kiekviena daro kaip mano geriausia

    lolita24

  10. 1

    jei duosit per pietus tai vakare jau matysit ar vaikui tiko, ar neisbere ir t.t.

    lolita24