• 7ats.

    pilvo skausmas nestumo metu. dazniausiai kai pasimylim su vaikinu, tada neapseinu be dideliu pilvo skausmu. ka man daryti?

    laukiuosi jau trecia menesi, bus pirmagymis. daznai skauda pilva ir retkarciais pilvo apacia. dazniausiai kai pasimylim su vaikinu, tada neapseinu be dydeliu pilvo skausmu. ka man daryti?

    grazuoliukasNėščiosios sveikataĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    pirmakarta kai laukiausi atsimenu pasimylejome ir man per kojas,nubego kraujas ir nustojo,pagalvojau ai kas cia tokio,kita diena tepe rudai tai nuvariau i ligonine ir ka atsitiko taip kad nestumas pasibaige,manau taip geriau nesimyleti jai skauda,as kai laukiaus kitakart bijojau myletis nes zinojau kuo gali baigtis,o jai mylejomes tai tikrai atsargei ,reikia dar pasirodyti gyd ,magni israsys stiprins gimda ir neskaudes taip.

    Anonimas

  2. 2

    o nejauti, kad pilvas sukietetu?gali buti gimdos tonusai, ko gero tokiu atveju reiktu ir magnio pagert, bet cia reik su specialistu pasitart

    Anonimas

  3. 1

    Mano gimda buvo zemiau nei turetu buti,gydytoja grieztai uzdraude tureti santykius su vyru,nes didele tikimybe pakenkti vaisiui,turi butinai nuodugnai issitirti kad butum rami,nes skausmas nera gerai!

    gintarevilte

  4. 1

    Jei skauda, tai geriau susilaikykite nestumo metu... Ir butinai pasikalbekite apie tai su gyd.

    Yuki

  5. 1

    pasikalbek su juo gal bloga pozicija naudojate ir butinai turi pasitarti su gydytoju apie tai. nes tai gali buti blogas zenklas,bet gal ir nieko baisaus. pasitark su savo gine ji patars ir issiaiskins kodel tau skauda pilva

    mila1

  6. 0

    Auga gimda, tempiasi ja palaikantis raisciai, bet del viso ko pasnekek su gydytoja, bus ramiau

    shima

  7. 0

    pasitark su gyditoja man budavo kad skaudedavo taip kaip tau bet savaime ir prajo tiesiok maziau myledavomes ir paskui viskas susitvarke.

    mamyciuke