• 14ats.

    Mums vakar suejo 4 menesiai,esame dideles merginos sveriam virs 8 kg. iki siol valgeme tik misinuka Nan 1,gyvename ne lietuvoje.Mus priziurinti gydytoja liepe nemaitinti kietu maistu iki 6 menesiu ( del per didelio svorio).Net nezinau ka daryti,kaip elgtumetes jus?Siuo metu valgome kas 3,5 -4 val. Nakti nevalgome.

    macinaiPrimaitinimasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Siuo atveju reiketu klausyti gydytojos.

    Yuki

  2. 2
  3. 2

    Man gydytoja rekomendavo primaitinima nuo 5men.Bet as pradejau tik nuo 6men.nes toks buvo mano sprendimas.O primaitinimas darzovemis,tikrai svorio didesnio,nei misinukas nebus,o rinktis jums.

    grirute

  4. 2

    dazniausiai tai nuo 6men primaitinima pradeda kai valgo mp,o kai valgo misinuka,tai jau galima po truputuka pradet primaitineti kosytemis 4men. Ir atsigerti duokit vandenuko,arbateliu.

    Juljana

  5. 2

    jei taip gydytoja sako,tai jokio tikslo ir nera duoti kitokio maisto iki 6 men.Manau iki to laiko kudikiui tikrai uztenka misinuko.Beto,turite atsizvelgti ir i kudikio svori,tad neskubekite,spesite dar paragauti ir kieto maisto.

    Amorsita

  6. 2

    mamos reikalas is tikruju kaip ji mano, kas vaikui geriausia, taip ir daro, asiku proto ribose, o siaip dabar kaip tik turetu pristoti spartus augimas. o tie jusu 8virs kg 4men kudikiui nera taip jau daug. nebent ugis mazas.jei svorio-ugio santykis normalus, nieko nematau blogo ar pradesit pratint prie kieto maisto ar ne

    Anonimas

  7. 2

    kaip idomiai,kokioj cia salyje,jei vaikas maitinamas misinuku,tai nuo 4 menesiu jau gali pradet ragauti koses.Maniskis ir buvo gan didziulis,keturiu menesiu svere apie 9kg,ir gydytoja liepe pradet primaitinima.Nuo primaitinimo,pradejo maziau svoris augti

    ruta26

  8. 2

    manau kad pamirsote duoti atsigerti tarp misinuko valgymu tad vaikas noredamas gerti visvien gaudavo misinuko. jei vaikutis noriai valgo kosyte galite pradeti duoti ragauti po truputi tik velgi nepamirskite duoti atsigerti tiesiog virinto vandenuko ar seip nesaldintos arbatos. o 4 men nera jau ypatingai daug tie 8 kg aisku prie tu didesniuju bet prades judeti issilakstys tie kg. tiek tiek kad vaikui bus sunkiau viska daryt tad gali truputi veliuoti visi sedejimai vaiksciojimai ir t.t.

    inesad

  9. 2

    pritariu ErikaiP,kad panelytes tikrai nereiktu primaitinti,o svoris auga nuo misinuko,nes vaika jis pucia. Mano pazistamos mergyte su misinuku po 2kg per men priaugdavo,tai daktare liepe mazint misinuka. gali pabandyti arbateles duoti,juk kaip kurias galima duoti.

    ineta1991

  10. 2

    Manau, kad primaitinti per anksti, nes pagal svori matosi, kad mergina ne alkana.

    ErikaP