Atsakymai

  1. 2

    na pirmiausia nesakykit nesamoniu kad ka suvalgome tas eina i piena tikrai netiesa. tik negalima astriu skoniu ir kvapu turinciu produktu bei kelianciu alergija visa kita galima o ypac tai ka valgete nestumo metu. nes ir tada vaikas gavo tokiu pat produktu tik per kita vieta:D i piena sudeti ieina aisku ir kofeinas nes tai sudedamoji dalis tad galite gerti bet ta siulau daryti iskart pamaitinus nes per valanda isivaiksto tai ka suvalgete ir i piena nepriklauso. toms kurios sakote kad tai ka valgote eina i piena paprastas pvz mano atveju vaikui uzkieteje viduriai buvo na galvoju gal tikrai ieina i pieno sudeti tai ka as valgau.ir pabandysiuprivalgiau begale kriausiu sluvukad atlaisvetu vaikui viduriukai atseit atsigers pieno ir suveiks nu ir ka jus galvojat pati sedejau tolete o vaikui ejau girdyti dupalakso ir pirkau klizmute joks pienas nesuveike:D:D:D:D:D:D:D:D
    istikro i piena ieina tas kas ieina i musu krauja tai tie visi angliavandeniai baltymai riebalai vitaminai bet tikrai ne tos dalys kai kad turi vienas ar kitas produktas. beto ar nepastebejote kad tik gimus dar ligonineje mamoms daznai atnesa kopustu sriubos o pagal jusu pasakymus jis pucia pilva tai vaikuciams grieztai negalima bet tai ka gydytojai to nezino ir leidzia mamoms valgyt kopustus kad kuo greiciau vaikams pustu pilvus:D:D:D:D:D:

    inesad

  2. 2

    tai gerk kava po maitinimo ir nieko neatsitiks :)

    princesiuke

  3. 2

    as pati ir maitinu, ir geriu kava aisku saikingai, puodeli tik viena, manau saikingai galima.

    VilijaJuskauskienee

  4. 1

    neisgeri juk 10 puodeliu per diena,saikingai geriant nepakenksi

    sandi

  5. 1

    na as kiekviena ryta isgeriu kavos,tik nestipria,mums 9men ,o pradejau kava gerti kazkur nuo 4men,o jai sako,kad ir jodoji arbata turi kofejino,tai jos geriu kokius 2-3kart per diena...ir viskas gerai.

    Juljana

  6. 1

    vienas puodelis per diena manau nepakenks tikrai

    indraya

  7. 1

    Netik kava turi kofeino, taip pat ir juoda arbata, aš geriu juodą arbatą, bet labai labai siplną. Nemanau, kad tai pakenks manau veikeliui, tik aišku jeigu tai daroma atsargiai ir vartojama saikingai.

    Lauryytte

  8. 1

    jei gersi ja saikingai tuomet viskas tvarkoje

    mila1

  9. 1

    Nepakenksi jei kavos kibirais negersi.

    marinaaa

  10. 1

    nieko nenutiks,tik reik gerti su saiku

    Nojukas