• 6ats.

    Kaip atpratinot savo mazylius nuo kruties, kuria naudoja kaip soske, nes valgo tik misinuka ir darzonienes?

    Mano pieno lasai, nes jo beveik nera, tenka. Jei tik tada, kai ji nori miegelio ir be krūties neuzmiega, ji ja ciulpia kaip soskyte, pieno netraukia:(( pavargau jau taip :(

    kotrynaMaitinimasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    man taip buvo kai mazasis gime istisai noredavo kruti zyst,tai po menesio nebepajegiau,verkem abu,bet ivedziau maitinimo grafika valgem kas 1,5-2val nes abzoriukai buvom,beje 4,3 kg gime,tai daugiau valgantys,bet tavo maciau jau nemaza pupa,tai gal duok vandeniuko,jei buteliuka ima ar sosyte,o guldyk sale,bent jau pamiegosi :)

    tuti

  2. 1

    Pritariu Popsiukui34,jau nebemaitinkite daugaiu,taip save nuvarginsite ir leliui jokios naudos. Jau atėjo laikas truputėli kitaip bendrauti.:)

    Deimax

  3. 1

    na patarti galima kad neduoti o as manau kad vaikelis jauciasi ramesnis su mamao gal ir ciulpia kaip soske bet gal vistiek pakliuna keli laseliai pieno ir jis jauciasisaugesnis tai kad ir nezinau gal diena galima ir neduot o nakciai gal ir duoti.

    Dale

  4. 1

    nebeduok krūties ir baigta, jei tik naudoja kaip soskiuką:))))

    pupa34

  5. 0

    ji 6menesiuku bet kruties niekada neeme nuo gimimo pientraukiu traukdavau piena ir sumaitindavau o dabar jau koks menesis naudoja kruti kaip soskyte nes pieno nei padaugejo nei ka net pientraukis jau nebereikalingas o ji vistiek misinuka valgo tad is to galima sprest kad ji nepavalgo mano pieno nes visa nakty zisdama kruty ryte atsikelia isbadejus :)

    Anonimas

  6. 0

    Niekur neradau kiek amziaus Tavo mazyliui, Kotryna. Manau viskas priklauso nuo Tavo nusiteikimo. Jei nenori vaiko glausti prie kruties, tai tas "isnaudojimas" ir atrodo varginantis. Tad as pritariu Dalei, mazyliui tai yra nauda, o atpratinti visada galima po truputi reciau duodant kruti (nebent vaikas jau pakankamai didelis: pats viska supranta ir gali susirasti kruti savarankiskai).

    Ausra