• 7ats.

    Vakar buvau uzmigus ir atsikelus pajutau kad labai skauda aky. Galvojau tiesiog nugulejau bet vakare paziurejus i veidrodi patempus aki pamaciau spuogeli ar tai gali buti miezis? Kaip ji reiketu gyditi ?

    JusteeeSveikataĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    as kai maza buvau,kokiu 8metu man daznai miezis ant akies isaugdavo.kazko truko matyt.tai tokius lasiukus i aki lasindavo mama,jie per para mazdaug ta miezi isgydo.

    mylime

  2. 1

    Gali buti kad miezis. Man keleta kartu buvo, tai savaime praejo po keletos dienu.

    Yuki

  3. 1

    Pas mane jis toks pakiles ir kaip baltas toks nesuprasi

    Justeee

  4. 1

    budavo vaistu lasiuku taiper pora dienu praeina.bet kai man buvo tai buvo pries kokius 7metus tada budavo lasiukai dabar nezinau gal situacija pasikeitusi

    Anonimas

  5. 1

    koks tas spuogelis? jei vadeningas tai tada cia nemiezis. jei toks raudonas ir kalniukas tada greiciausiai kad taip tai miezis. gydymui yra vaistuku bet tikrai nepamenu. galima laukt kol jis isaugs jis gali prakiurt gali ir tiesiog praeit. liaudiskas patarimas kiek girdejau yra toks reikia kazkam spjauti i aki bet taip kad jus nezinotumet nu tipo isigastumete sako kad padeda ir neisauga o tiesiog susitraukia nes kaip sakiau pirmu atveju jis isauga ir prakiura toks pulinys gali ir uztinti akis. nu zodziu nekoks vaizdelis.

    inesad

  6. 1

    Kaip sakoma miezi galima pasalinti tik isgazdinus .Bet tai turi buti netiketa,o mane karta buvo isgazdine stipriai tai atsirado miezis ir gan ilgai jis buvo.

    NORFA

  7. 0

    man tokia pati situacija buvo neseniai, bet nuvažiavau į vaistinę tą pačią dieną, davė vaistukų su antibiotikais lašinamų, pabandykit nuvykt ir tikrai rekomenduos jums vaistą.

    coliukexxxx