• 15ats.

    Suluzo musu sketukas nepataisomai. Kaip manote, ar apsimoka pirkti kita nauja sketuka, kai vaikui jau du metai? o sketukai mazdaug iki triju metuku naudojami? deveto nelabai norime, bet pigiai naujo ir gero nenusipirksi. Galetume max 400lt moketi. Kaip Jus manot, ar apsimoka pirkti, vaikas jau nemazas, nors sedi noriai.

    kvapni_fejaKiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    as taip pat pritariu inesaid. jeigu nera butinas tai nepirkite,bet jeigu nsaudojat kasdien,tai manau reikalingas.pvz, mums beveik du metai,bet vezinas dar vis reikalingas einant pasivaikscioti tolimesnius astumus,nes buna kad pavaegsta ir uzmiega,bet jeigu tik aplinkui namus vaiksciojat tai tada nereikalingas. o ir padevetu geru manau galima atrasti.

    aronas

  2. 2

    ziurint kokie jusu uzsiemimai per diena as pvz nuo 2 metu jau eisiu i darba tad su vaiku vaikstineti tirkai neturesiu laiko nes per diena bus darzelyje o vakare parsivest sunkumu nebus ir jei reikes ant ranku nes darzelis vos ne kieme. vaikstinet vakarais irgi nelabai bebuna laiko jei kur reikes su masina vaziuosiu tad as tokiu atveju jsu vietoj neprikciau. bet jei jus toliau busite namie auto nevairuojate o vaikstote pestute tai zinoma vaikuti vestis visada bus patogiau kai turesite kur isodinti. ir dar nesuprantu kodel nenorte nenaujo juk buna visai atrodanciu kaip nauju o kaina zenkliai mazesne

    inesad

  3. 1

    tikrai nepirktau ,as savo vezimuka pardaviau kai dukrai buvo metai ir astuoni men.ir tikrai apseidavom be jo .o mielai sedi ir dviratuke su stomdoma rakena .tai geriau tuos pinigelius investuokit i gera dviratuka ir bus dviguba nauda nes jo prireiks ilgiau .

    lina38

  4. 1

    o ir iki dviejų metuku imdavom vežimėlį tik jei kur išeidavom toliau ir ilgesniam laikui:)

    VilijaPovilioniene

  5. 1

    nezinau kaip jus, bet as jusu vietoj nebepirkciau tikrai..nera tikslo..vaikas jau vaiksto. laksto... mes nuo dviejų metukų išvis paslėpėm vežimą ir jai kur einam tai tik kojytėm..pradžioj buvo sunku, nes labai norejo vezimo, o dabar net nebereikia, geriau mina koki dviratuka:)

    VilijaPovilioniene

  6. 1

    o kas sake kad vaikas nemoka eiti pesciomis didesniu atstumu? mums vezimelis butinas, nes yra tokiu situaciju kur neissiverciame be jo.

    kvapni_feja

  7. 1

    Manau nereiktu pirkti naujo,o pats laikas butu ismokti vaikscioti pesciomis,kad ir didesnius atstumus po mazu:)

    Bosiene

  8. 1

    jei planuose yra kokiu kelioniu kur reikes daug vaikscioti, tai tuomet apsimoketu naujas sketukas, paskui parduotumete ir tiek.

    Lulu

  9. 1

    As jau retai kada naudoju sketuka,tai nesiulyciau jums pirkt naujo.

    grirute

  10. 1

    tikrai neverta pirkt,vaikas jau didelis gali eit.Bent as vezimo nenaudoju kai tik pradejo vaiksciuot,tik retkarciais imdavom kai kur skubedavau.Ejom toliausiai ir vaikui patiko nei visad sedet,dabar mum jau 2m ir 8,men tai net neisodinciau.Peskom tik i nauda :-)Geriau jau tada nupirkit dviratuka-paspirtuka

    Anonimas