• 9ats.

    Laba, pasidalinkite savo svorio metimo istorijomis, kokiais budais, kiek pavyko suliekneti?Padekite toms kurios iesko informacijos kaip numesti svorio. pvz 20 kg .

    SauleaKiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    ...nes dar neteko sutikti zmogaus,kuris gyvendamas aktyvesni gyvenimo buda,skustusi del 20ar daugiau kg antsvorio...zinoma,nereikalingi jokie krastutinumai,su dietom ten visokiom ar besaikiu "gyvenimu" sporto salej...

    geguziukas

  2. 2

    Mano nuomone,turinciom nemaza virssvori moterim pirmas ir labiausiai "veikiantis" budas yra PAMEGTI SPORTA.Ir antras dalykas- NEPERSIVALGYTI,YPAC VAKARAIS.

    geguziukas

  3. 1

    greit numeciau tik labai greit priaugtus 6kg, po to nors nevalgiau po 6, kita laika valgiau sveikai, po nedaug, labai daug ko atsisakiau isvis, daviausi kasdien su vaiku lauke po keliskart, namie irgi nesedejau koja ant kojos sumetus ir nekrito nei gramas, o kai dar is kazkur pamaciau puskili pliuso, susinervinau ziauriai ir visada buvusi pries drastiskus budus mesti svoriui, pradejau vartot tik skyscius (naturaliai spaustas namines vaisiu, darzoviu sultis, naturalus sultinys be druskos, kefyras, pasukos ir tt), ir taip 10dienu, tuo paciu sportavau papildomai, mankstinausi su hanteliais, dariausi vakuuminius masazus, daviaus su vaiku, nuo 10os dienos po kasni pradejau valgyt kieta maista, ir tai tada numeciau vos 3.5 kg - bet cia matyt buvo "variklis" pravales organizma ir uzsukes medziagu apykaita, nes dabar valgau pusryciam kose su vaiku, pietum kazka sveiko is mesos ir darzoviu ar pan., vakarienei ar salotos ar koses, ar nieko kaip kada, ir daug vaisiu. vis dar sportuoju kasdien, darausi vakuuminius masazus taurelemis, nei laso alkoholio, jokiu nesveiku produktu (majonezai, bulkos ir tt) ir tik dabar turiu rezultatu. viso svorio netekau 14.5kg nuo balandzio menesio.

    Anonimas

  4. 1

    seip labai daug info yra internete ir tai kas padejo vienai sulekneti gali kitai moterei visai netikti geriausia kreiptis y dietologus kad tau parinktu kazakpagal tave

    mamyciuke

  5. 1

    Pries keleta metu numeciau 40kg., mazdaug per metus. Vartojau lieknejimo piliules "LiDa". Taip pat kasdien darydavau manksta, pati stengdavausi apriboti saldumynus, ir pan. Bet ir siaip nesinoredavo daug valgyti, nes vartojau "LiDa", todel tai nebuvo sunku :) Deja, po gimdymo (gimdziau beveik pries pusmeti) dar liko 15kg. antsvorio... (pries pastojant sveriau 45kg.; iskart po gimdymo svoris buvo 72kg.)

    Yuki

  6. 1

    Laikiausi dietos kelis kartus,tai per metus laiko numeciau tai ka prisiauginau per 9 nestumo menesius.

    ruta26

  7. 1

    dietra padės aTSIKRATYTI SVORIO, BET JEI SUGRĮŠI PRIE ĮPRASTOS GAUSIOS MITYBOS svoris ataugs ir dar su kaupu. Vien sportu taip pat nenumesi svorio, reikia sportuoti ir nepersivalgyti.

    iinnggaa

  8. 1

    gabija1 kiek laiko ir koks efektas?

    Saulea

  9. 1

    kiekviena ryta atsikelus reikia isgerti stikline vandens su citrinu sultimis,puse vandens puse sulciu,pries pietus reikia gerti juoda stipria arbata su anyziniu saldainiu,o pries miega sauksteli cinamono su medumi.

    gabija1