• 7ats.

    kuprinimasais

    sveikos gal kas esete pirkusios laikysenos koreguokli ir ar jis padeda? as turiu kuprele ir niekaip nepriverciu saves issitiest, gal kuri susidurete su tokia problema?

    reda20SveikataĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    as pati ne bet mano sesuo turejo sia problema tai lanke baseina ir nesiojo toki itvara kad nesikuprintu labai greitai iprato laikyti nugara tiesiai dabar nera jokios problemos

    jolakaciene

  2. 3

    pernai savo dydziaja panele vedziau pas gydytoja del netaisiklingos laikysenos tad ka pasake gydytojas : jokiu koreguokliu negalima, nes jie tik ipratina teisingai stoveti o istikro kad graziai ir taisiklingai butu nugara reikia stiprinti nugaros raumenis tad reikia sportuoti- geriausiai padeda baseinas, jei nera galimybes- vaziuoti dviraciu. kai kurie mano mak sokiai gerina laikysena bet velgi gydytojo zodziais ji tik ismokina stoveti tiesiai bet raumens nestiek stiprina tad cia tik yprotis. dar karta kartoju koreguokliai nepadaro jokios naudos tik zaloja. tad mes palanke metus baseina tikrai issitiesem ir nebera jokiu bedu.

    inesad

  3. 3

    as manau kad geriausia pasitarti su gyditoja. mes pirkom pirmam zynksni ten gavom nugarai laikikli kad nesikuprintum

    jolakaciene

  4. 1

    Pamenu mano klasiokė turėjo tokį koreguoklį,tiksliau ten tokios kaip petnešos užsidėdavo ant pečių ir nugaros po rūbais ir kaip,tik kuprindavosi,tai tuoj pat jis garsus kažkokius skleisdavo,nebepamenu ar tai būdavo kažkokia muzikėlė ar pyptelėjimas(labai senai tai buvo:)Na,ką aš žinau ar tai padeda?...Tiesiog tuo momentu kai nešioji,tai taip,o po to kai nusiimi ir vėl tas pats,nebent labai priprasti prie to reikia,kad jau automatiškai susikuprinus išsitiestum.Draugė,tai neliko kuprota,bet ilgai ir nenešiojo to ''aparačiuko'':)Tiesiog ''išaugo'' jį:))

    vitalijus

  5. 1

    paauglystej man mama pastoviai sakydavo nesikuprinti,paskui kazkaip vis save gaudydavau kad eiciau tiesiai,dabar niekada nesikuprinu,kartais atrodo kad net per daug atsilosusi einu:))))

    sandritute

  6. 1

    as stoviu prie sienos beveik kasdien po tris keturias minutes:))

    raima

  7. 1

    o gal kas gaite patarti is kur geriausia pirkti koreguoklius, ar verta pirkti per interneta is vaistines?

    reda20