• 8ats.

    Klyzmutes ar tai zvakutes issivalyti zarnyna pries gimdyma, ar kuri nors tai naudojote? Ar reikalinga tai daryti?

    Sveikos busimos ir esamos mamytes... Man jau eina 39 nestumo sav. noriu pasidalinti su jumis savo baime ir tai kokius pozymius jauciu, ar jus taip pat jautetes paskutiniu nestumo laiku. Vakar pastebejau iskyru, pamaudzia pilvo apacia, strenas, daznokai pakieteja pilvukas, nors mano manymu, dar pilvukas nera nusileides, tempipas tarpvieteje ir skauspas dubens kaulu... Sakoma, kad pries gali pilvukas turi nusileisti.... Bijau gimdymo ir dar del vienos priezasties, kad nepasitustinciau gimdymo metu, girdejau, kad yra kazkokios tai klyzmutes ar tai zvakutes issivalyti zarnyna, ar kuri nors tai naudojote, ar reikalinga tai daryti... Kaip jus pasielgete....

    Zeme_GimdymasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Normalūs tie tavo pojūčiai ir baimė prieš gimdymą,tai natūralu,aš irgi labai bijojau.Pilvukas jau kaip ir turėjo nusileisti,gal pati nepastebi to:)Klizmutės man neprireikė,buvau iš vakaro pasituštinusi,o ir nebedaro jų niekas ligoninėje.Nepergyvenk,neapsikakosi,viskas bus gerai:)

    vitalijus

  2. 2

    Siaip greiciausiai jums tik paruosiamasis etapas. Kai jau gimdysite, tikrai suprasite, kad jau gimdote, o kol dar abejojate, vadinasi tikrai vaikutis nera pakeliuj :D
    Del pasitustinimo tai tikrai nebijokite, gydytojai dar ne to prisiziureje :) O kai viskas prasides, tiesiog pasidarykite klyzmute pries vaziuodama i ligonine, o dar geriau ligonineje, kad kartais neistumtumete savo vaikelio... Bent jau man gydytoja patare vakare daug neprisivalgyt, nes jei nakti prasides gimdymas, o skrandis bus pilnas viskas gali baigtis ir vemimu ir pasitustinimu :)

    Isnykstanti

  3. 1

    Nebutinai turi pilvukas nusileisti jis man nenusileido . Manau jau tuoj tuoj supuosi savo mazaji pilvelio gyventoja ! Lengvai ir greit ir be baimiu !

    Mazute

  4. 1

    Nebijok del to,organizmas pats issivalo,mane pvz.supykino likus 1,5h.iki gimdymo.As nerekomenduociau daryt klizmos namuose.O jei jauti,kad greit mazylis pasirodys,tai taip ir bus.Lengvo gimdymo!

    grirute

  5. 1

    man ir tempdavo tarpviete,naturalu...o del klizmutes nieko nedariau...tuo metu manau jau niekas nesvarbu:))isskyrus kad jau tuoj pamatysit savo mazyti:)

    la_cikyta

  6. 1

    Ir aš manau, kad kad čia paruošiamieji sarėmiai.Tikrai gimdymo skausmus atskirsi.Tik nebijok nieko ir negalvok daug apie tai(bent jau stenkis to nedaryt),Nes kuo daugiau galvosi ,tuo labiau bijosi.O kai gulėsi ant stalo ne tas bus galvoj, ar tu apsidirbsi,ar dar kas nors patikėk.Už tai kai prisiglausi savo kūdikiuką prie širdies pajusi pačią didžiausią palaimą.Pasidarys taip lengva,taip gera.Man net atrodė kad pakilau į orą;-)))))))).Stiprybės tau ir sėkmės dideliausios.

    irma1

  7. 1

    nebijok tikrai nepasitustinsi:) kai prasides saremiai noresi ar ne iskakosi viska nes labai y tuoleta noresi..bent jau man taip buvo, o pilvukas gali ir per nakti nusileisti.. gali buti kad tave kamuoja paruosiamieji saremiai.
    sekmes tau ..laikykis!

    mila1

  8. 1

    Mano pilvas taip pat nebuvo nusileides pries gimdyma. Nors mano atvejis siek tiek kitos, nes gimdyma skatino vaistais. O del pasitustinimo gimdymo metu, tai ir as to kazkodel bijojau, bet visai be reikalo :) Taip kad ir tu nebijok! ;)

    Yuki