• 32ats.

    Ar galetumete palikti?

    Situacija tokia,jog greit turiu isvykti i uk dirbti,bet cia Lietuvoje palieku 3metu sunu vyro prieziurai.Bet esme tame fog negerai jauciuosi,manau gog elgiuosi neteisingai ir pan.sirdi skauda palikti.
    Planai po pusantro menesio pasiimti juos kartu.
    Kaip elgtumetes mano vietoje?

    aukseDarbas ir karjeraĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    o as nepalaikysiu jusu nes pries 4 metus panasaus amziaus mano dukryte buvo kai isvaziavom padirbet i uzsieni. pirmas isvaziavo vyras po menesio as na ir po pusantro pasiemem dukryte. aisku viskas buvo pakankamai gerai nes isvaziuojant vaikas nelabai suvoke kas vyksta kas tas menuo dar kai pasakai kad greit ir jis atvaziuos tai jam tas greit atrodo gal po valandos gal po dienos ar po savaites. tad kai jau buvome isikure atskrido musu dukryte ir to zvilgsnio nekad gyvenme nepamirsiu ir daugiau nepaliksiu niekada. patikekit po to dar kokius metus negalejom niekur net trumpam isvykt nes vaikas vis galvojo kad vel paliekam. ir dar jums atrodo kad po pusantro menesio pasiimsit bet dekje nuvykus ten gali netaip greitai judet reikalai i prieki tad tas laikas gali dar nusitest o vaikui mamos reikia cia ir dabar ir jokie pinigai to neatpirks. artimiausiu metu vyras vel ruosiasi vaziuot i uzsieni bet as esu pasakius grieztai jei vaziuociau as tai iskart su vaikais o jei taip neiseina tada as niekur nevaziuoju(aisku mano situacija yra kitokia as turiu darba ir pakankamas pajamas ir vaziuociau tik tada jei butume abu be darbo o jei yra bent kazkokia viltis cia susirast darba tai vaiku niekada nekankinciau)

    inesad

  2. 4

    na as be sunaus niekaip negaliu, parai palikus buvau ir tai stresavau. mano situacija atvirkstine as pasilikau su sunumi o vyra isleidau i uk. manau taip protingiau nes vaikui mama yr alabai reikalinga.

    wiktoriuke

  3. 3

    as negaleciau toko mazuti palikt

    vestina

  4. 3

    Na as su vaikais nesiskirciau tokiam ilgam laikui, ilgiausiai esu issiskyrus tris dienas kai jie norejo atostogaut pas baba kaime. O siaip jau su jais nesiskiriu 5metus.

    Ermita

  5. 3

    jei planas tikrai tikras, galbūt... ir jei sūnumi tikrai tėvas gerai moka pasirūpinti...

    Rugsėja

  6. 3

    As tikrai negaleciau palikti, nesu net savaitgaliui be vaiko isvykusi. Bet pusantro menesio nera taip jau daug, ir vaikas jau nebe toks mazas. Jei materialine situacija labai sunku, tai nelieka kito pasirinkimo, bet jei nera viskas taip blogai, tai ieskociau kitu iseiciu, kad tik vaiko nepalikti be mamos.

    kvapni_feja

  7. 3

    nežinau kaip pasisuks gyvenimas... gali visko nutikti..na jei užtikrinta,kad po 1,5 menesio busit visi kartu,tai tada taip...

    Nojukas

  8. 3

    jei tikrai esi tikra kad dirbsi ir galima po kurio laiko visai seimai isvaziuoti, kodel gi ne...1,5men nieko cia baisaus, ne metams gi vaziuoji, jei ten geriau kodel gi neisvaziuot, mes ir patys galvojam isvaziuot, tik kad neturim kolkas kur

    lolita24

  9. 3

    na jei jau viskas nuspresta ir kitos situaciojos nera pradek sneketi suneliui kad tave snebus kuri laika jis bus su teciu bet nereiskia kad tu jo nemyli, kad snkesites kai tik galesit per skype. beje turiu pavyzdziu kad paliktas mamos vaikutis visa laika sirgo nuo streso ir ignoravo mama nesnekedamas. o zinok kai susitiko irlga laika nepaleido mamos is akiu net akimirkai, negalejo vien anueit nei i tualeta nei i kita kambari.

    wiktoriuke

  10. 3

    ...man tai atrodo ziauru...su sunum nesiskyret ne vienai dienai ir cia staiga tiek laiko mama isvaziuoja...vaikui stresas konkretus...ir kam ieskoti kazkokio vidinio sazines uztarimo,kai sakai,kad bilietai jau nupirkti...

    Anonimas