Atsakymai

  1. 3

    I pora saukstu majonezo imaisau alyvuogiu aliejaus arb.sauksteli.Istrinu isplautus ,nusausintus plaukus,uzsidedu polietil.kepuraite kad ranksluostis nesudrektu ir apvynioju galva ranksluosciu.Bunu apie pusvalandi,poto gerai isplaunu,nebenaudoju jokiu sampunu.Blizga, atsigauna plaukai.

    Linute39

  2. 2

    Taip ,ant isplautu su sampunu plauku,juos nusausinu ir uztepu kauke. Naudoju paprasta,Daumantu majoneza, nera didelio skirtumo.

    Linute39

  3. 1

    Kiausinio trynys, alyvuogiu aliejus, medus - as tokia anksciau darydavaus.

    Vita_321

  4. 1

    aciu Linute, pabandysiu ir as labai tikuosi pades, nes dabar tai klaikiai nebegrazus plaukai, nors ir atrodo naturalus:(...

    viktorija777

  5. 1

    ir koks majonezas tinka labiausiai? koki Linute naudoji pati?

    viktorija777

  6. 1

    Linute, nesupratau, ta kauke reikia vistiek deti ant isplutu su sampunu plauku? ar ne taip kazka supratau :)

    viktorija777

  7. 1

    Man labai padejo Eurokose rusiska kauke ji iki 6 litu kainuoja, tokia auksine dezutes spalva, ji nuo slinkimo ir skatina plaukus augti, bet man ji labai padeda plaukai labai atsigauna.dar alyvuogiu aliejus pries plaunant plaukus. Bet reikia ir vitaminus gerti, as vartoju nakvisu alieju. Kuris tinka viskam, daugumai komentaru raso, kad plaukai pagrazejo.

    Saulea

  8. 1
  9. 1

    O kokia plauku spalva, dazyti ar naturalus?

    Vita_321

  10. 1

    sausus plaukus gerai sudrėkina aliejai : alyvuogių, kokoso, vynuogių kauliukų, daigintų kviečių. paprasčiausiai ištepti visus plaukus aliejumi ir palaikyti kokias 4 h. po to išplauti gerai.

    iinnggaa