• 12ats.

    Jūsų vaikų mylimiausi žaislai,žaidimai.

    Gal aš dar neatradau kažko,žaislai atsibodę,žaidimai atsibodę.Vaikas pasako nėra ką veikti,trinasi iš kampo į kampą,pagalvoju tai kam pirkau žaislus,lėles,vežimėlį,virtuvėlę,kompiuterį ir daug kitų žaislų,kad jie dulkėtų.
    Delionės visos ir didelės ir mažos sudeliotos,nebeįdomu,televizorių žiūrėti nuobodu,neįdomu.
    Buvome kelias dienas išvykusios atostogų ir ten viskas nuobodu,neįdomu.
    Nebežinau kuo sudomint vaiką.Gal kažką darau ne taip?

    emiliukasLopšelis-darželisĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Mums čia skirtingai su tais žaislais būna.Kai nuperki naują žaislą ir jeigu patinka,tai žaidžia su juo kokį mėnesį ar ilgiau,kol neatsibosta.Buvom gavę dovanų knygą,tai ją diena iš dienos tampėsi visur su savimi,po to labai patiko pianinas,tai irgi grojo labai ilgai su juo,kol neatsibodo.Dabar yra pasinešusi ant piešimo su flamasteriais ar šiaip su tušinuku,pieštukais.

    vitalijus

  2. 2

    siulyciau zaisti tada fanbtazijos zaidimus, is kokios senos dezes pasidarysik nieko neveikimo dezsute kartu su vaikais surasykite kokius zaidimus ar budus kaip galima praleisti laika kai nuobodu. neparasei laiko kiek tavo vaikams metu, bet manau galima imtis kokiu nors darbeliu darymo is buities daiktu, galite namuose rengti ivairius konkursus kad vaikui tuiretu ka veikti, katras pasakys grazesni eilerastuka, padarys grazesne atvirute ar ka nors parasys. maniskiui pirktiniai zaislai neidomus jis nori kad kazka uzsiimciau kartu su juo. pieskite rankomis papupskite namus ranku anspaudais iremintais. pasiziurek visokiu minciu ka veikti su vaiakis yra internete, lavink vaiku fantazija.

    wiktoriuke

  3. 1

    na is tiesu pagal jusu situacija tai nelabai turiu ir ka pararti, nes kiek suprantu jusu vaikas jau neazas jei moka taip kategoriskai issakyti sawo nuomone, o manajai tai dar tik virs metuku. Bet seip tai kiek pastebejau draugu waikam patinka spalvinimo knygeles, o siuo karstuoju metu tai visi megsta pliuskentis baseinuose arba ezeruose su visokiom pripuciamom liemenem ir ratais... mano vaikas siuo metu zaislais irgi nelabai domisi, jai 1.4metuku, geriausias uzsiemimas yra baseinas arba bliudas vandens i kuri gali sumesti sawo zaislus ir pan. Labai patinka viskas kas susije su vandeniu

    Pingvin

  4. 1

    Mano sunua 2 metu, zaislai nelabai domina. Buvo tarpsnis kai domina buitiniai dalykai, samciai, blenderiai, mikseriai ir t.t Dabar is zaislu labiausiai domisi masinytemis, jokie kiti zaidimai nevilioja. DAr megsta labai piesti. Yra flomasteriu su kuriais galima piesti ant langu, arba vonioje ant plyteliu, gerai nusivalo, tai vienintelis uzsiemimas kuris dar domina be masineliu.

    kvapni_feja

  5. 1

    pastebejau, kad greitai nusibosta seni zaislai, o nauju neperku, ilgiausiai uzsibuna su masinom , paspirtuku ir piesdamas, su visais kitais zaislais reikia man kartu zaisti, tada jis zaidzia mielu noru.

    vinipukas

  6. 1
  7. 1

    masineles idomios siuo metu,zaidzia su jom,delioja pagal eile.Vaikui 2m1men.

    ruta26

  8. 1

    siuo metu mylimiausi zaislai viskas kas negalima.

    marinaaa

  9. 1

    maniskiui (1,8m) idomiausi zaislai - masinos ir kamuoliai. Dar patinka zaist su kaladelem, knygutes pavartyt.

    Smillgele

  10. 1

    maniskei pusantru metuku, deliones delioja, su flomasteriais piesia, magnetine lenta turi piesia, drabuzius varto is spintos, kaladeles delioja, turim rakinama sulinuka pati jau atrakina ir meto figureles su zvereliais, idomus ir indai bliudai.

    rasarockina