Atsakymai

  1. 5

    As buvau nusipirkusi atsargai :)))) daktarino tepaliuka, bet jo dar neprireike, tikiuosi, kad ir nebeprireiks, na nebent koks stomatitas uzpultu :((( Mano nuomone, gerai yra ir su sodos tirpliuku pavalyti burnyte, tik reikia labai atsargiai. Zinau viena mama, kuri norejo greit atsikratyti pienliges,tai daznai ir stipriai vale kudikio burnele, o tam vargsiukui net zaizdeles atsirado ant liezuviuko .

    almyte7

  2. 4

    Na pasidaryk silpna soda ir valyk po kiekvieno valgio. Stikline virinto vandents ir nubrauktas arbatinis sauksiukas sodos...jei bijai gali dar maziau. O zaizdeles atsiranda jau kai pienlige isibujoja. Nebijok ir pavalyk, nes jei matai kad daug renkasi vadinasi jau didele pienlige...nes ir mums sake kad po kiekvieno karto reikia valyti. Ir nieko neatsitiko....bet pas mus jos beveik ir nebuvo :) labai greit pranyko.

    sarbal

  3. 4

    o ar ja butina gydyti. man kazkaip daktare neakcentavo pienliges, nors maciau kad pas vaikeli buvo. Ji dingo

    ddaivute

  4. 3

    jau nuo pat gimimo beveik pienlige turejom, ispradziu su soda gydem, nepadejo, tada daktarino tepala prirase, visa sunaudojau, nepadejo tik apmazino, dabar vel su soda jau beveik 3 men varkstam

    vabaliuke

  5. 3

    na man daktare sake su soda valyt... o del negydymo tai butina gydyt, nes paskui buna, kad labai daug priauga...

    Cobrike

  6. 3

    Apie soda skaiciau ir daktaras sake, kad vaikuciui burnyte isgrauzia, tai sodos nevartojom. Pirkomes Daktarin tepala ir labai greit issigydem per keleta dienu, o patepdavau tik 2 kartus per diena. manau, tepaliuka geriau naudoti, juk jis tam ir skirtas.

    Agne

  7. 2

    na, bet ir ne 1 kart dienoj valau :)

    Cobrike

  8. 2

    tu dantu nevalai po kiekvieno valgio,tai cia taspats

    Izaja

  9. 2

    valau viena kart per diena

    laima

  10. 2

    bet jai valai tik 1 karta jam labai daug prisikaupia ir paskui sunku isvalyti... :( ar taip nera gresmes labiau pazeisti odele?

    Cobrike