Atsakymai

  1. 2

    kiausini sumaisai su pienu ir iskepi, mes tai vadinome "garbanota kiausiniene". arb aduonos riekeje padarai skyle, imusi i ja kiausini su prieskoniais ir iskepi. dar yra kiausiniai "pagal benedikta", nebandziau, neragavau, bet sudomino.. paieskok internete ;)

    juliete

  2. 2

    Vienas receptukas kuri gana daznai darau: isvirtam kiausiniui nupjaunu virsunele isimu tryni ir tryni sumaisau su lasisos kubeliais,majonezu ir aisku visokiausiu prieskoniu i ta mase, cia skonio reikalas:) mase sudedu atgal i kiausini dar ant virsaus majonezo truputeli ir viskas,galima valgyti(lasisa galima pakeisti desra) skanaus:)

    vaida1983

  3. 1

    mišrainė virti kiaušiniai, pjaustyti svogūnų laiškai, dar galima ko nors pridėti, agurkų, žirnelių ir sumaišyti su majonezu.

    iinnggaa

  4. 1

    kad nieko ypatingo neprigalvosi su kiausiniais,omletas,idaryti kiausiniai arba pikantiskos salotos,bet tada dar reikes surio tarkuoto ir majonezo

    ruta26

  5. 1

    vidaus įdaras - tryniai su sviestu ir druska sumaišyti

    Jorkaile

  6. 1

    Kietai virti kiausiniai
    Fermentinis suris
    2cesnako skilteles
    Majonezo pora geru saukstu
    Kiausinius smulkiai sukapoti, itarkuoti surio, ispaust cesnako ir viska sumaisyti su majonezu ;-) Skanumelis!

    Imbiere

  7. 1

    negro aki zinau = ))) ispjauni skyle duonos riekej apkepi ir ikuli kiausini i skyletada iskepi kiausini ir vualia ... negro akis gatava = )))

    ervijota

  8. 1

    Reikės:

    5 kiaušinių
    šauksto aliejaus,
    dviejų šaukštų majonezo,
    riekelės juodos duonos,
    česnako skiltelės.

    Paruošimas

    Kietai išverdame kiaušinius. Atšaldome. Duonos riekelę supjaustome kiek galima mažesniais kvadratėliais. Ją apkepame keptuvėje su aliejumi. Ir paliekame, kad atauštų.

    Kiaušinius perpjauname per pusę ir gauname dešimt „indelių“, jų apačią truputį nupjauname, kad jie turėtų pagrindą ir lėkštutėje stovėtų.

    Jei pasirodys, kad baltymas per storas, galime truputėlį išskaptuoti ir tuos baltymus (ne „indelius“) supjaustome kartu su tryniu, kiek galima smulkiau, sudedame sutarkuoto česnako skiltelę ir duonytę.

    Sumaišome, įdedame du šaukštus majonezo ir jau turime masę. Ją sudedame į kiaušinių „indelius“, papuošiame žalumynais ir skanaus!

    gintarep

  9. 1

    koks dar receptas? druska pi[piriukai, aliejukas ir fsio :)

    kristuliukas

  10. 1

    mes kepam duonoj,ispjauton skyluten imusu kiausini paprieskoniuoju,apkepu is abieju pusiu labai skanu:) jei saldziai,isplaku kiausini su cukrum,ipilu pieno dar paplaku,tada mirkinu i sita plakini batono riekeles ir kepu,vaikas megsta;vyrui idarytu kiausiniu darau,isvirtus kiausinius pjaunu per puse,isimu tryni,tada dubenely ji sutrinu ipjaustau darzoviu,zalumynu,mesytes ar desrytes kar turiu tuo momentu po ranka,mojonezo ir idedu masa i baltymus.

    tuti