• 9ats.

    Mamytes,kaip paruosti 6 men.vaikui kosyte?(grikiu,ryziu)valgom misynuka ir darzoves.Ka dedate i tas kosytes,ra nieko nededat?Aciu uz ats.

    net neisivaizduoju kaip paruosti kosytes,nes pieno dar negalima.nes pradejau dabar virti pati,nes daug skaniau mazylej. Labai prasau patarkyt)))

    Irinka851-12 mėnesiųĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Jei verdu grikių košytę: apverdu grikius,nupilu vandenį ir įpylus naujo vandens iki galo išverdu juos, išvirus dedu į puodelį,įdedu gabaliuką sviesto, kartais į šią košytę dedu ir mėsytės gabaliukų.Viską sublenderiuodavau. Tačiau reiktų įpilt ir skysčio iš to paties puodo kur virė grikiai, nes sublenderiuota grikių košė tuoj pat sutirštėja, taip pat tirštėja ir košei šalant.

    RYŽIAI. Išverdu ryžius su morkytėm, įdedu sviestuko , įpilu ryžių nuoviro ir sublenderiuoju šiek tiek . Tokią košytę kartais valgom pusryčiams.

    Pabuciuok

  2. 1

    Ilgiau pavirdavau vandenije ir sublendaruodavau labai gerai,jokiu prieskoniu 6men nededavau,virdavau su kokia nors mesyte,arba vienus duodavau virdavau kaip pienine kose .

    Juljana

  3. 1

    isverdi ir sublenderiuoji plius kokio sviestuko

    sandi

  4. 1

    Gali paruošto mišinuko įmaišyti su grikiais ar ryžiais ir sutrint.Jau gali prie daržovių mėsytės virt.

    aidaS

  5. 1

    nu tai galit balinti su misinuku ir bus jum pienas :) ir sviestuko galit idet ciut ciut. bet maniske pvz su pienu nelabai valgo tai as tiesiog paprastai isverdu kruopas vandeny, idedu kokio vaisiaus gabaliuka - banano, obuolio, net moliugo truputi ir sublenderiuoju su visu nuoviru kad nebutu taip tirsta ir sprangu.

    arcita

  6. 1

    as ir virdavau ir skanindavau sviestuku ir grietine kartais alyvuogiu aliejumi tiesiog ziuri su kuom vaikas geriau valgo.

    mamyciuke

  7. 1

    as viriau nuo 4.5men ant pieno, avizu, grikiu. jokiu misinuku jau nedavinejau, isviriu, paskui ipilu pieno kaip sriuba pieniska gaunasi, kai jau pienas pradeda kilt isjungiu ir perplaku su mikseriu ir dar iki kokiu 9 men pertrindavau per"durslaka", davinejau buteliuke, kuo puikiausiai valge, aj dar ipilu semenu aliejaus, labai sveika. man uztegdavo 2-3 dienom koses, nes naktimis nevalgom

    lolita24

  8. 1

    isvirk,sutrink ir paskanint sviestuku,ar kokiu aliejum,as dedavau grietines,nes kitaip nevalge.

    marinaaa

  9. 0

    Permalu per kavos malimo aparata,sumalu kaip miltu konsistencija išverdu,ipilu pienuko(mišinuko)truputeli,viskas!Čia rašau apie grikius,avižas,ryžius.

    Anonimas