• 18ats.

    Ar nepakenks nestumui per daznas baigimas i viduj?

    patarkit ka daryt .Mano vaikinas nori visada manyje baigti..As esu dabar nescia ir nenoriu kad jis baiginetu,o jis pyksta. Ar nepakenks per daznas baigimas i vidu? As aksciau jam leidau, o dabar negali nustot..Nezinau kaip jam atsakyti, kad nenoriu, kad jis neuzpyktu.

    Geracobra23Nėščiosios aplinka ir gyvenimo būdasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    Nepastosi dar karta;-D
    P.S.Klausimas priverte nusisypsoti

    ruta26

  2. 3

    Kiek supratau is klausimo tai ir tu pati supranti,kad tau ir tavo vaisiui nepakenks jo spermatozoidai,bet jeigu tau paciai yra britku ir tu tiesiog nenori,tai reikia imti ir graziai pasakyti,manau jeigu vyras normalus tai jis tikrai tave pilnai supras,juk buna vyru kurie myletis bijo kaip moteris buna pastojusi,tai cia panasiai tiesiog tu nenori,kad tavyje baiktu,,,tau tai yra nemalonu,tegu baigia kitoje vietoje,arba yra tam prezervatyvaimtada jau jis ne i tave baigs,o i prezervatyva.Visgi laukiesi vaikelio,o tas vaikelis kiek suprantu jo pagamintas,todel nemanau,kad ims pasius tave toli toli del tokio dalyko.Viskas reikia kompromiso ir kalbejimosi.Jeigu tu cia skusies,kad bijai tai tiesiog nieko tada ir nepakeisi,todel maziau kalbu,cia,daugiau darbu namie :)

    Mamytukass

  3. 3

    Labiau nescia netapsi :D Prajuokino klausimas :D

    Isnykstanti

  4. 2

    Idomus klausimas,na bet tikrai nepastosi antra karta.
    Na o jei musu zodziais abejoji patarciau pasitarti su savo ginekologe.

    Ermita

  5. 2

    Tikrai kad nepakenks. Juk dar labiau nescia netapsi :P Nebent del kazkokiu kitokiu priezasciu to nenori? Tokiu atveju pasikalbek su savo vaikinu, paaiskink jam.

    Yuki

  6. 2

    nepakenks tikrai manau visos taip mylis ....

    Anonimas

  7. 2

    Man tas jau atsibodo o jis to nesupranta ir vistiek nori..Kaip pasakyti kad liautusi?

    Geracobra23

  8. 1

    Juk nieko nuo to blogo neivyks antra karta nepastosit :D nebent del savu priezasciu nenorit

    Justeee

  9. 1

    O ko cia neduot,antra karta nepastosit.

    Jolka123

  10. 1

    pakenkti nepakenks nei tau nei vaikučiui, o jei tu pati nenori dėl kažkokių priežasčių, tai truputį pameluok, ir tada vaikinas neužpyks ir tau bus gerai.Gi gali pasakyti, kad gydytoja patarė taip nedaryti, nes leliui kažkas negerai.Kad neužpyktų pasakyk, kad sakė pralaukti mėnesį, o po to sugalvosi ką daryt, ar neleist iki gimdymo, o gal pačiai kokiu momentu užeis noras :) gi moteris visada gali sugudrauti, tik pasakyk įtikinamai ir vaikinas neužpyks.

    ilgesys