• 23ats.

    Kiek ilgai jus su savo antrosiomis pusemis, kaip manote, metams begant meile blesta ir lieka tik prisirisimas, bendri vaikai, buitis, ar dideja???

    vaida1983ŠeimojeĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 10

    Hm, cia jau kiekvienoje seimoje skirtingai tie santykiai klostosi. O kaip pas mus tai net negaliu pasakyti. Aistros jau kazkur isgaravo, liko buitis, vaikutis, prisirisimas ir iprociai bei bendri reikalai. O kaip su meile? Viena diena galvoju, kad ji vis dar yra, o kita diena galvoju, kad seniai dingo. Cia nuo nuotaikos ir situaciju priklauso. Bet manau, kad vistiek vienas kita savotiskai mylim, kartu esam jau beveik 6 metai.

    Agne

  2. 9

    mes kartu jau 6 metai.. aisku dar vaikai susipazinom.. ,man tada buvo 15 o jam 19 :) susituokem pries metus.. meile yra bet turbut savotiska.. aisrta.... jau kaskur dingus nes nera virpuliuku kai buciuojies.. o taip tai myliu savo vyra, aisku kartais pykstu ant jo.. bet viskas praeina..

    kristale

  3. 9

    na as su saviskiu jau 7 metai. panasi situacija pas mane kaip ir pas Agne. beliko tik rutina: vaikai, buitis....... meile? jos jau nebejauciu. o gal greiciau pati nebemyliu. nebera tos "ugneles", nebeblizga akytes pamacius vienam kita, nebespurda sirdele. kad ir bandom tuos santykius atnaujinti, bet kazkaip nieko nesigauna....... beliko tik prisirisimas sioks toks ir bendri namai, vaikai.....

    ausra2

  4. 7

    Mes kartu jau aštuoniolika metų.Su vyru kartais net kalbam,kad kuo ilgiau mes kartu,tuo tvirtesnė šeima mes tampam.Negaliu įsivaizduot savo gyvenimo su kitu vyru.Aišku,daug kas pasikeitė nuo santuokos pradžios.Pasikeitė bendravimas,visai kitas supratimas.Bet negalėčiau tai pavadinti tik prisirišimu arba niūria buitim.Tai yra mūsų gyvenimas,kurį kūrėm daug metų.Tikrai galiu pasakyt,kad ryšys tarp mūsų metams bėgant stiprėja.

    VilmaK

  5. 7

    mes kartu jau 9metai:)))manau, kad liko prisirisimas, vaikai:))), ugneles, tos tokios meiles kuri buvo, pradzioje tikrai jau nebeliko:(((
    turbut, ta meile keiciasi, ir dabar jinai jau kitokia, netokia kaip pradzioje, kai tik susipazysti, isimyli:)))meile, yra tik kitokia:)))bet viskas laikui begant keiciasi, ir nevisada i gera:((( buna tokiu momentu, kad viskas kaip pradzioje, o buna kad atrodo, niekad ir nebuvo, tokios stiprios meiles(cia dazniausia kaip pyktames) is kurios gime du nuostabus vaikuciai:))))))))
    o norint, kad viskas butu kaip pradzioje, reikia labai daug stengtis, abiem ir vyrui ir zmonai ir neleisti, uzgesti meiles zidiniui:)))))))

    ievutek

  6. 5

    Mes su vyru jau 12m kartu. Zinoma ir musu namu neaplenke rutina. Bet vistiek manau, kad meile vis dar yra, bet ji jau kitokia nei buvo pacioj pradzioj. Tiesiog ji jau subrendusi, be tos jaunatviskos ugneles ir aistros.
    Na, o butis ir bendri vaikai, tai nera tai kas mane priverstu gyventi su nemylimu zmogum.

    trejetukas

  7. 5

    mes jau 7m kartu, suistuokem pries du metus, kuo ilgiau mes kartu, tuo mes tvirtesni, meile ir aistra pas mus yra net gimus mazyliui, esu labai laiminga su savo vyru ir neisivaizduoju kaip galeciu gyventi su kitu vyru ar be savo vyro, kai kartais pamastau, tai net apsiverkiu. mano vyras man laabai geras, myli, lepina, nepamirsta per musu mazas sventes geliu man padovanoti.

    mysteryy

  8. 4

    mes su vyru kartu gyvenam jau 10m ir dar 3 draugavom,nors yra 2vaikuciai ir buitis,bet jausmai ima visdar stipriai pasireiksia,daznai plepsim prisimenam,pries dvi dienas vaziuojant salia pievos sustojo ir priskyne ramuniu,smagu :)tik neleiskim moterytes namu rutinai nugalet jausmus,kad ir kaip butu sunku dviem lengviau ir smagiau jais dalintis:)

    tuti

  9. 4

    mes gyvenam jau ketvirti meta,bet meile yra kaip ir pas visas seimas ji pasidaro kitokia kai pradedi seimynini gyvenima nes zmones buna kartu .

    Daluze

  10. 3

    Mes su vyru jau greit bus 7 metai kaip vede. Nu galiu pasakyt kad meile tikrai isbleso. Netaip kaip buvo pradzioje. Visko buna, pasibaram . Turbut nera seimu kad nebutu barniu.

    kristulele