• 6ats.

    Krikštynas įamžinsim bažnyčioje, o po jos planuojam fotosesiją parke.Kokius daiktus galima panaudoti fotosesijai? Balionai, muilo burbulai, gal dar kas kokių idėjų turi? Nesinori nuobodžių nuotraukų, bet ir nenorim labai akcentuot, kad tai krikštynos, norim, kad svečiai galėtų gražiai nusifotografuot atskirai šeimomis, tik nesugalvojam, ką panaudot...

    Vita_321KrikštynosĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Pasitarkite su fotografu is anksto - jis tikrai tures daug geru ideju, jus issakykit savo lukescius ir savaime ateis kazkokie sprendimai. kaip feja sake, dazniausiai nereikia jokiu ypatingu atributu, uztenka "geros akies" puikiems monetams pagauti :) man grazu kai buna kazkas vienijantis sventes dalyvius, pvz koks nors spalvinis akcentas, arba kazkoks simbolis (pvz drugiai, ar meskiukai, ar saulegrazos ir t.t.) jei nusimato lietaus - galbut spalvingi skeciai ir botai ... jei kazkur gamtoj - galbut uogos (vysnios, avietes) krepseliuose ... na ideju galybe. manau turite kazka, ka jums brangu ir prasminga - panaudokite tai, bus unikalu ir ypatinga butent JUSU seimai :) grazios sventes!

    Meskeriotoja

  2. 3

    Mes pasitikejom fotografu, nors irgi buvome pasieme balionu ir pan, bet fotografo si mintis nesuzavejo. Gavosi nuostabios nuotraukos is pagautu akimirku( kaip vaikas ciupineja gelyte, skina dobiliuka pievoje,rodo pirstuku i debesis, kaip as maitinu tyrele suneli ir pan). Uztenka grazaus gamtovaizdzio ir gero fotografo, kad sugebetu paprastas akimirkas uzfiksuoti ir gautusi nuostabios nuotraukos. Kiti fotosesijoms nusiperka tu graziu uzsienietisku obuoliu, ar geliu ziedlapiu, Muilo burbulai, balionai jau atgyvene ir atrodo siek tiek pigokai.

    kvapni_feja

  3. 2

    Galit panaudoti seną čimodaną,jeigu tokį turite,skrybėles,tačiau visa tai turėtų jums fotografas parūpinti ir aplamai jeigu samdote fotografą,tai patiems nebereiktų tokiais dalykais rūpintis,tiesiog mėgautis gera nuotaika,grynu oru,gamta ir daugiau pasitikėjimo fotografu:))

    vitalijus

  4. 1

    reikia idejos apjungiancios visus svecius. Pvz piknikas.. Adijaliukas, pintas krepsys su kokiais nors uzkandziukais, nerealiai gausis, jei vaisinsites tresnem ir braskem, arba vynuogem, jei nenorit issitpeti. Aisku jei krikstijamasis nera tokio amziaus, kad viska griebs ir valgys, nes tada bus greit purvinas. Galima vaizduoti kad zaidziat badmintona :)

    1dziuls

  5. 1

    Man patiko Bosų krikštynų fotosesijos mintis: padarytas nuotraukų rėmelis. Buvo nuotraukos "Žmonių" žurnale. Jei turite senus numerius, tai galite susirasti - pažiūrėti.

    Apela

  6. 1

    as manau kad kiekvienas viska daro kas jam atrodo grazu,nesvarbu atgyvene ar ne.labai yra svarbu tureti gera fotografa,jis padabo nuortaukas grazias ir be jokiu planu.

    aronas