• 17ats.

    reikia skubaus patarimo,pervede man pinigus is uzsienio per swedbank ir jis sestasieniais nedirba o pinigus reikia paimti per 24 val pervede sendien ryte,ar kaip nors galima pasiimti per elektronone bankininkyste persivest i kortele?

    labai aciu uz atsakymus, gal kas zinot kaip galima ka padaryti

    alisijaKiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    tai jei i jusu saskaita tada atsidarot elektronine bankininkyste ir is saskaitos pervedate i korteles saskaita nes ten buna atskiros saskaitos banko ir mokejimo korteles bent pas mane taip yra:)

    inesad

  2. 1

    Juk galite pasiimti is bankomato, jei turite kortele?

    Yuki

  3. 1

    o tu uzejei i interneto bankas privatiems? Gal sumaisiai su verslu?

    Erika

  4. 1

    tai gal tada kas zinot kodel negaliu ieiti i el bankyninkyste raso taip ( Gerbiamas kliente, Privatūs asmenys gali atlikti operacijas ir matyti savo sąskaitos banke duomenis tik jiems specialiai skirtoje interneto banko aplinkoje.)

    alisija

  5. 1

    jei i banko saskaita tai viska galima susitvarkyt per internetine bankininkyste

    sandi

  6. 1

    na jai neiseina pasiimti is banko jusu mieste, tuomet susizinokit kur yra dirbantis artimiausias swed bankas, nes jai kaip jus sakot per 24 val privalot atsiimti tai kitos iseities nematau. Nebent cia western Union perlaida, tada dar paste atsiimtumet. Negi uz 200 km tik didmiestis randasi, gal yra kur artimesniam mieste dirbantis sestadieni bankas?

    Erika

  7. 1

    tada savo elektroninej bankininkystej reik konvertuoti ir manau problemu nebus nusiimant.

    reda83

  8. 1

    butent kad siusta doleriais is JAV o kodel per 24 val tai nzn

    alisija

  9. 1

    kartais buna dar ir taip kad pinigus is uzsienio perveda ne litais o kita valiuta, pvz eurais. tuomet bankomate nerodo kad yra pinigai nes jie yra saskaitoje. tokiu atveju per el.bankininkyste galima konvertuoti valiuta i litus ir nusiimti bet kuriam bankomate. arba galite persivesti i kita saskaita kito banko jei yra galimybe.
    o kodel reikia nusiimti per 24val cia galim tik speliot :)

    arcita

  10. 1

    cia manau priklauso kada atsidarem saskaitas nes pas mane senai atydaryta saskaita swede tai irgi kaip ir pas jus viena saskaita o va vyras neseiniai perejo tai pas ji yra atskirai banko saskaita ir korteles saskaita. ir jei pervedi i banko saskaita tai kortelej tu pinigu nera ir atvirksciai tai manau pas alisija irgi gali but tas pats

    inesad