• 16ats.

    Noriu pastoti:)

    Laba diena, su vyru planuojame vaikeli jau 2 menuo, bet nieko neiseina, tai nusipirkau ovuliacijos testa tai tikrinuosi kiekviena diena ir kartais po du kartus i diena, bet niekaip nesulaukiu ovuliacijos... kodel taip yra? blogas testas? Galvoju gal jau laukiuosi bet testas neigiama rodo.... kas galetu buti?

    Raminta7Motinystė (nėštumas, gimdymas)ĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Gal netinkamu laiku tikriniesi?
    Kiek pamenu reikia pradet tiktintis praejus 10 dienu po menesiniu ir savaites laikotarpyje turetu but ovuliacija.
    Kai as juo dariausi, man viskas gerai budavo.
    Svarbu surast savo ovuliacija, gal ji vyksta kitokiu laiku, nei iprasta. Gal ji tau ivyks artejant menesinems.
    O dar geriausia, jei atsipalaiduotum ir megautumeisi gyvenimu, griudama su vyru i lova neturetum vien tik tikslo pastot... Vaikutis uzkibs, kada jam bus metas.
    O jei neramu, eik pas gydytoja, dabar is kraujo tyrimo nustato ar tu ovuliuoji normaliai.

    Vita_321

  2. 2

    Mums irgi gavosi tada,kai mažiausiai apie tai galvojom ir planavom,o kai labai stengėmės ir kaskart vis tikėjomės,kad bus,tai ir neišeidavo nieko.Pritariu Išnykstančiai,kad reikia atsipalaiduoti,mažiau apie tai galvoti ir mėgautis procesu:)Aš pastojau,tik po metų su trupučiu,tad nenusiminkite dar tik kelis mėnesius bandote,tikiu kad kai ateis laikas,tai bus ir vaikas:))Sėkmės Jums kuo didžiausios:))

    vitalijus

  3. 2

    Mes su vyru beveik metus gaudem momenta, kol uzkibo leliukas. O su tais ovuliacijos testais, tai reikia ji darytis kasdien tuo paciu metu. Kai konsultavausi su gydytoja, sake, kad tinkamiausias laikas ~17 val.

    P.S. Nors ovuliacijos testas ir rodydavo, kad jau laikas "gaminti" leliuka, bet taip nieko ir neiseidavo... Mums gavosi tada, kai nustojoms "gamint", atsipalaidavom ir tiesiog megavomes procesu :)

    Sekmes :)

    Isnykstanti

  4. 2

    As ir bandziau 4 men.pastoti,vis nesigaudavo,bet veliau pastojau.

    marinaaa

  5. 1

    siaip jei metus laiko neiseina pastot tada tik reiktu sunerimt,o taip,treniruokites ir toliau

    sandi

  6. 1

    žinokit čia rimtas ir geras patarimas nusiramint , nes kai tik mažiau apie tai galvoji tada ir pastoji , tas stresas matyt viska blokuoja. ir men dar visai nedaugh , atsipalaiduok ir negalvok ir pamatysi kaip greit sulauksi

    IlonaP

  7. 1

    as pastojau po 4menesiu darbo:D 4menesius nu niekaip neuzkibo o paskui kai nustojom apie tai galvoti bac ir yra mazius

    Lafe

  8. 1

    Ar žinojote, kad ilgai lauktas rezultatas – užsimezgusi nauja gyvybė – priklauso ne tik nuo lytinių aktų skaičiaus, bet ir nuo pozos?

    Pagrindiniai patarimai, kurios sekso pozos yra geriausios norint pastoti, paremti paprasčiausiais fizikos dėsniais – visuotinės traukos dėsnį žino net tie, kuriems tikslieji mokslai yra svetimi.

    Renkantis pozą kūdikio pradėjimui, geriau vengti tų, kuriose sperma gali ištekėti lauk. Jūsų užduotis – padėti kuo didesniam spermatozoidų kiekiui varžytis dėl pirmavimo. Jei sekso metu moteris bus viršuje, sperma neišvengiamai ištekės, o tai sumažins spermatoziodų galimybes atlikti savo paskirtį, rašo justlady.ru.

    Taigi, kokias pozas rinktis? Iš esmės galimos visos pozos, kuriose spermatozoidai ejakuliacijos metu lengvai pasieks gimdą ir pratęs savo kelionę kiaušialąstės link. Sekso metu galima pasitelkti ir kitas pozas, tačiau prieš išsiveržiant sėklai, geriausia pakeisti padėtį į tą, kurioje vyro penis bus arčiausiai gimdos – tai padidins šansus pastoti.

    Viena iš populiariausių pozų norint pastoti – moteris apačioje. Dar viena poza, tinkanti šiam tikslui, kai vyras būna už nugaros, o ši guli ant šono arba klūpo ant kelių.

    Rinkdamiesi pozą pastojimui, prisiminkite, kad idealiausi variantai tie, kuriuose sperma, pasibaigus lytiniam aktui, negalės ištekėti. Beje, didesnių šansų greičiau pastoti turi tos moterys, kurios žino savo fiziologinius ypatumus. Kai kurios moterys turi užsilenkusią gimdą, kitų gimdos kaklelis gali būti kiek aukščiau gimdos. Pirmuoju atveju rekomenduojama kelių – alkūnių poza, antruoju – moteris ant nugaros, vyras viršuje.

    Galima pasitelkti ir liaudies patarimus, nors jie moksliškai ir neįrodyti. Kalbama, kad mylintis klasikine poza - „vyras viršuje“ – dažniausiai „užkimba“ mergaitės, o „šuniukų“ poza – berniukai.

    Ką daryti po sekso?

    Pailsėkite, atsipalaiduokite, apsikabinkite su vyru – juk tai pats geriausias laikas švelnumui ir romantiškiems pokalbiams.jokiu budu neebėkite iš karto į vonią, o pusvalandį tiesiog pagulėti su mylimu žmogumi.Po sėdmenimis efektyvu pasidėti pagalvėlę.

    Daug moterų mano, kad norint pasiekti geresnį efektą, iš karto po lytinio akto reikia „daryti žvakę“ ir taip „nukreipti“ spermatozoidus. Tačiau tai visiška kvailystė: po lytinio akto, kuris kelia nemažą fizinį krūvį, norisi pailsėti, o ne stoti ant galvos ir siekti kojomis lubų. Be to, ne visos moterys turi akrobatinių sugebėjimų, todėl panašūs bandymai gali baigtis nugaros skausmais. Jeigu vis dėlto manote, kad spermatozoidams reikėtų padėti įveikti „lenktynių trasą“, tai pasidėkite po sėdmenimis pagalvę – to visiškai pakaks.

    Geriausios pozos turinčioms fiziologinių ypatumų

    • Jeigu moteris serga kiaušidžių uždegimu, jos gimda gali būti pasisukusi į šoną. Norint pastoti, reikėtų rinktis tokią pozą, kurioje moteris gulėtų ant to šono, į kurį pasisukusi gimda.

    • Jeigu gimdos padėtis yra normali, galima po sėdmenimis pasikišti pagalvę, kelius prispausti prie krūtinės, o kojas pakelti.

    •Jeigu gimda užsisuka, pageidautina gulėti ant pilvo.

    Ko nerekomenduojama daryti, planuojant kūdikį?

    Geriau nesimylėti karštame vonios kambaryje ir juo labiau pirtyje. Tas pats galioja ir seksui vandens pilnoje vonioje ar baseine. Tokiu atveju jums tiesiog bus sudėtingiau siekti savo tikslo.

    Suprantama, jei svajojate apie mažylį, tikriausiai tam skiriate visas savo pastangas. Tačiau neverta užsiciklinti – juk jūs mylitės su mylimu žmogumi, o ne vykdote darbinį planą. Kokias pozas bepasirinktumėte, tiesiog mėgaukitės vyro artumu. Juk norite pradėti kūdikį tuo metu, kai jaučiate teigiamas emocijas, ar ne? Kuo švelnesni, nuoširdesni ir jaudinantys bus jūsų santykiai, tuo bus geriau jums ir jūsų mažyliui!

    Anonimas

  9. 1

    tikrinuosi rytais ir kartais po pietu kartais vakarop bet niekaip nepagaunu to momento :(

    Raminta7

  10. 1

    Ne nenaudojus jokiu kontraceptiku.... buvau pas gines sake kad pas mane gimda stipriai nusisukusi i nugara ir cista turiu.... gal del to nieko neina padaryti?... :(

    Raminta7