• 28ats.

    Ar esate susidure su zmonemis, kurie nuolat meluoja? Bet tas melas toks lyg ir neturintis prasmes, dazniausiai ivairiu dalyku ir ivykiu issigalvojimai, fantazavimas - toki mela netgi nesunku patikrinti, o priremus prie sienos toki melagi jis tiesiog pasiunta ir pradeda saukti. Kaip manote ar tai yra liga? Kaip su tokiu zmogumi bendrautumet?

    arcitaSu aplinkiniaisĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    na zinau tokiu zmoniu cia toks tipas jie kitaip negali be melavimo gyventi.visa gyvenimeli numeluoja,na bendrauju bet netikiu ka sneka.....

    Anonimas

  2. 3

    nekreipiu demesio i tokius, kartais tiesiog leidziu issikalbet

    raima

  3. 3

    Taip, turiu tokia drauge. Meluoja absoliuciai viska, ir kas juokingiausia, tokius bereiksmius dalykus. Tai labiau net ne melas, bet kazkokios fantazijos, neissipilde lukesciai ar dar kas.Akivaizdziai matau kad meluoja, bet nieko nesakau, isklausau ir pakeiciu tema. Nejaugi tokie zmones galvoja kad kiti yra buki ir viskuo tiki? Manau tie melagiai jauciasi nepilnaverciai, kazkuo prastesni uz kitus. Nes kam taa meluoti, fantazuoti? Turbut galvoja kad meluodami padarys ispudi, nustebins...

    kvapni_feja

  4. 3

    Mano viena pažystama ištisai viską išverčia į kitą pusę ir mėgsta vieniems sakyti vieną,o kitiems sakyti kitą, tarkime man gali pasakyti,jog išvažiuoja švesti į pirtį kitam gali pasakyti,kad į kaimą,o iš tikrūjų kino teatre sėdi, nežinau..

    safyra

  5. 3

    kazkaip prisiminiau monikut1992 su savo fantazijom apie versla - aprasymas panasus :D

    Anonimas

  6. 3

    Taip,teko susidurti su tokiais žmonėmis.Aš manau,kad tokie žmonės yra nestabilios psichikos.Kuria savas istorijas,giriasi dėl būtų ir nebūtų dalykų.Tokiems žmonėms gyventi turėtų būti lengviau,nes jie tarsi gyvena savo susikurtame pasaulėlyje,mato viską ryškesnėmis spalvomis.Kai kuriems manau,tai yra liga,o kitiems galbūt gyvenimo būdas,atsineštas iš šeimos.Su tokiu žmogumi stengčiausi,jei tai įmanoma aišku,iš viso nebendrauti,nes jo ir mano pasauliai,tiesiog - du skirtingi dalykai:)

    vitalijus

  7. 2

    Taip yra giminej toks zmogus. Suauges, bet fantazija, kaip pas vaika. Pvz, meluoja, kad teises issilaike, nors 100 % kad ji ju neturi. Nekreipiu demesio i melagystes, kartais per danti patraukiu, tai ko nevairuoji ar panasiai..

    Imbiere

  8. 2

    sutinku, itariu, kad tai liga, nes mela labai greit pajauciu, juokinga kada fantazuoja visokias nesamones, as su tokiais zmonem net nesigincyju, isklausau, nes gincytis su jais beviltiska, vistiek savo destys, gal jaucia malonuma fantazuodami, sukuria apie save tokiu istoriju, kad geriau romanus rasytu.

    vinipukas

  9. 2

    esu , ir manau tokie žmones nenormalios psichikos, kažkas jiems netaip . juk žmogus samoningai meluoja kai jam reikia kokios naudos iš to , o čia kokia prasme , - pasako kad buvo ten ir ten nors nebuvo , arba dare visai kažka kita ,

    IlonaP

  10. 2

    turejau tokia drauge. mane buvo perspeje keli zmones, kad ji fantazuotoja, bet to iskarto nepastebejau.. laikui einant atkreipiau demesi, jog istiesu vis dazniau su jos fantazijom susidurdavau. ir ji net pati pasimesdavo, kartais, rodos, nebesuprasdavo kur realybeje vyke dalykai, o kur ji pati sufantazavo. :D musu bendravimas nutrukes, mes susipykome ir nebenorejau taikytis. o kam... kai zmones negyvena tokioje realybeje kokia yra, kazkur isskridusi tai kaip susikalbeti su tokiu zmogumi. nemanau, kad tai galima pakeisti. :)

    Greta777