• 23ats.

    Ar gali is manes atimti vaikuti jeigu nesugebu jam uztikrinti visko?

    siandien buvo atvykusi vaiku teisiu apsaugos darbuotoja, isisgandau tad nelabai issiaiskinau kodel? sake is poliklinikos gavo pranesima, kad as vienisa mama ir tiek. O apziuros akto pastabos tokios: vaikas neturi atskiro kambario, vaikui nieko naujo nepirkau visi daiktai gauti is labdaringu organizaciju. Sake atvyks dar. Tad nezinau kaip elgtis na galiu kazka nupirkt arba sakyt kad pati pirkau nes visko turim daugiau negu reikia, bet kai klause sakiau, kad nieko nepirkau. Dabar bijau ir nezinau kaip elgtis..

    villllijaŠeimos finansaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    netikiu ir as, tad nusiramink ir pakelk galva cia ne ju reikalas is kur tju ten toki ar anoki daikta gavai...

    tikmama

  2. 2

    pirma karta girdziu,kad atvyktu soc. darbuotojai del to,kad vienisa mama, Turiu kelias drauges vienisas, ne kart ju toks reikalas neaplanke.

    Gal vaiko nenuprauset pries ensat i poliklinika? Gal pampersas buvo per pilnas? Gal dar kazkas panasaus?

    Nes del to,kad neturit vyro niekas nesikreiptu. Ieskokit problemos manau savyje. Gal tikrai kazkas negerai.

    Adri

  3. 2

    manau kad neatims,gal kaskas skundzia jus delko nors kad tikrintu zinot kaip buna su kaimynais ir kita,as pati daug ka is lapdros pirkau,kambario atskiro vaikui neturejau....

    Anonimas

  4. 2

    Ir mano vaikas neturi sau atskiro kambario ir as perku is labdarines daiktus,arba atiduoda. Ir net nei karto nebuvo atvykus jokia ispekcija. Idomiai, idomiai

    Anonimas

  5. 2

    idomu ka jie nupirktu gaudami centus, tegu minimumis pekelia , o tada aiskina ka ir kaip pirkti, svarbu vaikas nebadauja ir yra mylimas, juk jei vaikas bus alkanas ir be meiles, tai nepades jokie zaislai ir atskiri kambariai.

    vinipukas

  6. 2

    Pirmiausia vaikas turi buti tik su mama,o ne su kokia mociute ar tevu..O kur jusu "mylimas"vyras dingo?Galit pilnai prisiteist is jo alimentus jei jis dirbantis,nes tai jo vaikas,ir lengviau bus gyvent ir vaikeliui bus geriau..

    Geracobra23

  7. 2

    Tikrai ne visi vaikai turi savo kambarius. Taip pat visai nesvarbu, is kur gavote daiktus vaikui. Tikrai del tokiu ir panasiu priezasciu niekas is Jusu vaiko neatimtu. Juk nesate kazkokia girtuokle, ar siaip asociali.

    Yuki

  8. 2

    Ka reiskia visko pagal jus? Nemanau kad is jusu kas atims vaikeli jei jis pavalges priziuretas ir jus negerenti,dar netokiu seimu yra ir is ju niekas neatima vaiku pijokaujanciu. Nebent jus cia kazko sioj situacijoj nedasaket nes del atskiro kambario negirdejau kad kas vaziuotu tikrinti.

    alisija

  9. 1

    Pas mane is vaiko teisiu buvo ateje tik tada,kai teisiausi is vaiko tevo alimentus.

    grirute

  10. 1

    aš taip pat daug ko negaliu savo vaikams duoti, negaliu jiems atskirų kambarių skirti (turiu 3 vaikučius) ir glaudžiamės vienam kambariuke (lovas turim visi atskiras), ne kasdieną jie valgo kepsnius ar cepelinus, rengiasi kitų išaugtais rūbeliais. Bet jie sotūs,aprengti,nemurzini. Į mokyklą išleidžiu ne alkanus ir ne basus. Pati esu visiška abstinentė. Kol kas jokie daktarai mūsų neapskundė ir negrasino atimti vaikų,tik vaikų teisės pasiūlė ieškotis didesnio būsto,tik kaip jį isigyti ar išsinuomoti,kai nepakanka lėšų-neatskleidė.

    darlina