• 21ats.

    sprendziame dilema,koks vezimas naujagimiui geriausias,galbut jus zinote ir galetumete patarti koks vezimas vaikiukui ilgiausiai islaiko,man reiktu,kad butu lopsys ilgiau nei 1 men ar 2 men.,nes kiek pasiziuriu tai dauguma mamytes po 2 menesiu vezimelius parduoda,reiskiasi kazkas negerai,o man noretusi tureti vezimuka jau ne tik du menesius ;)

    MamytukassKiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    as tai tik uz tai, kad tureti viena vezima kuris iki 3 metu tiktu pakopomis, o ne 10 pirkti, tai gulejimui, tai sedejimui, tai naujagimiui, tai ugtelejusiam vaikui. tikrai zymiai geriau vienas vezimukas.

    tikmama

  2. 2

    man labai patinka Roan Maritos vezimelis :)

    tikmama

  3. 2

    Naudojau Bebe Confort vezima su windoo lopsiuku. Likau labai patenkinta. Erdvus ir geros kokybes.

    Erika

  4. 2

    Pirkit kuo ilgesniu lopsiu. Universalas buvo skolintas musu, nepatiko, po to nusipirkom sportini vezima, tai po to universalo atrode, kad is zoporoziecio persedom prie merso... gailiuosi, kad is karto nepirkau sau, gero, nes ir privargau, ir nepatogus ir negrazus :). Ziurekit pagal save, nuvaziuokit i parduotuve, kur didelis vezimeliu pasirinkimas ir isbandykit visus, o nusipirkt gait ir internetu - taip daugiau pigiau. Universala naudojau iki 10 men, vis neapsiprendziau koki pirkt, paskui uzsinorejau, bet brangus buvo, bet ant galo ta ir nusipirkau, nes kiti nebepatiko, tik to tenorejau - nepagailejom pinigu, ir dar iki siol turim, sunui patinka, noriai sedi, nors jam jau 2 metai.

    reda83

  5. 2

    turim takko jumper, esu labai patenkinta, pirkau is esancios mamytes:) dukra veziojau iki kokiu 7 men, dabar sunui atiteko. ziema i lopsi tilpdavo siltas miegmaisis, na jau kai gulet pati nenorejo, tai persodinau i sportine dali, ten daug vietos, tai irgi miegmaisis tilpdavo, tai ji ten ir sedejo ir gulejo....man labai patinka sis vezimukas :))

    lolita24

  6. 1
  7. 1

    Mes turime vezima is Mothercare, suneliui jau 2 men. ir 2 savaites bet apie nauja vezima dar net nepagalvojom. Zinoma kiekvienas vaikas skirtingas, mano drauges vaikas visai nemiegojo lopsy, tik masinineje keduteje, o maniskis labiau megsta lopsi. Bet kai pirksite vezima zekite kad jis butu kuo didesnis ir patogesnis.

    Pegasis

  8. 1

    Juk yra vezimu, kur gultas keiciasi, taigi, galima ir guleti, veliau pusiau guleti, o dar veliau sedeti. Tada ir vezimo kito nereikes pirkti.

    Yuki

  9. 1

    Pabuciuok> as nesakiau, kad lopsi naudojau iki 10 men, universalas vezimas pagal mane su lopsiu, bet pasidaro ir i sportine dali, bet man jis ziauriai nepatiko nei su lopsiu, nei tik sportine dalis, Pati lopsi naudojau irgi ilgai, nes jis ne toks apvalintas, ir galejo prasiilgint.
    gal ne iki galo parasiau, ka turejau omeny.
    p.s. saunu, akd jusu vaikas pradejo vaiksciot 10,5 men, mano tik 1 metu ir 2 men, kaip sakiau, jam patiko vezime vaziuot ir nelipa lauk :) - cia nuo kiekvieno vaiko priklauso.

    reda83

  10. 1

    O mes turim Zippy, 3in1, lietuviu gamybos. Esam patenkinti. Lopsio mums uzteko kazkur 4 menesiams (mums labai patiko lopsys, nes ji nuemus ir padejus ant zemes, galima pasupti maziuka), dabar naudojam sportine dali ir ja pradejom naudoti tik del to, kad vasara atejo (butumem ir toliau tilpe i lopsi, nes labai didelis), taip par yra ir automobiline kedute...deja jos dar niekad nenaudojom. Jei reiktu is naujo rinktis vezimuka, pirkciau tik ji. Labai manevringas, telpa i daugiabuciu liftus (nes ne visi telpa), didelis apsipirkimo krepsys (kas man dabar labai padeda), plius kadangi mes daug judam, labai minkstas vezimukas. Aisku yra ir keli minusai... nuo dazno lopsio ar sportines dalies nueminejimo nuo stovo, plastikes pradejo strigineti, bet manau dau g kam pasitaiko, nesureiksminam to :) ai, beje, rankena labai patogiai reguliuojasi. Patogu ir man ir vyrui :)

    Anonimas