• 10ats.

    Ar buvo Jums bevairuojant, masinai kas nors negero nutike? Pvz, dingo stabdziai, vairas nebesuko ir t.t.? Ka daret? Ar vyras nekaltino del to Jusu :)?

    Siandien bevaziuojant nukrito sankabos pedalas, blin kaip issigandau. Gerai, kad netoli namu, miestely, 5 km parvaziavau ant 15-20 km/h, o jei butu dinge kur mieste.... Paskambinau is karto vyrui, tai liepe pabandyt vaziuot pirmu begiu, pavyko. Tikiuosi greitai pataisys masiniuka... P.S. Vyras nekaltino :)

    reda83Kiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    man tai buvo bajeris, kai pakeitem padangas reikejo vaziuot suvedima daryt, nuvaziau i servisa, uzgesinau masina, islipu o man rekia uzgesink :D nesupratau bajerio, rakteliai rankoj o masina veikia, sakis kaip issigandau, velniu negavau, bet 500lt suplojom pataisimui :(((

    lolita24

  2. 2

    as isvis esu vaiksiojanti nelaime, as kai sedu i masina vis jai kas atsitinka, pvz vaziavau i darba, nuvaziavau i degaline i kurtis masina, ji nesikuria, tai turejau palikt degalineje, vyras su draugu vaziavo ziuret kas jai atsitiko.. paskui, vaziavau kaime sunkeliais, nuroviau masinos apacioje apsauga ir vilkau puse kelio :D daug tokiu atsitikimu su masina man yra buve, bet juokingiausia su meskere, ta diena kai nuroviau apsauga, vaziavom pazvejot, vyras mete spiniga ir nieko neatsitiko, tik as jy paemiau y rankas uzkliuvo uz zoliu ir vos nesuluzo meskere :DDD vienu zodziu as ka paimu i rankas ta sulauzau :D

    kristale

  3. 1

    Nusispjaunu tris kartus, bet nieko siaubingo nera nutike. Nezinau, turbut mirciau is baimes, ypac ten, kur nebutu kaip davaziuot iki namu arba nakti. Esu tik mokyklos tvora uzkabinusi, atbuline eiga suni uzkabinusi :)

    Imbiere

  4. 1

    oi buvo nutike,kuro pompa uzsilenke ir dar tolokai nuo namu.Teko skambinti kad partemtu.Vyras nekaltino

    sandi

  5. 1

    Buvo nutrukus duslintuvas,ir 3km,iki namu vaziavau 20greiciu,ir ja braukiau,nes kitaip neisejo,vyras buvo darbe.Ir nieko nesake,tiesiog grizes sutvarke,buvo proga sutvarkyti.

    Rakolina

  6. 1

    man nuolat kažkas nepatinka, tai kaltinu vyrą :D buvo kartą ratas nukritęs, kaltinau tą, kas uždėjo ratą, o tada tai buvo ne vyras

    Rugsėja

  7. 1

    kadangi automobilis naujas,tai gedimu dar joki7 neturejau,isskyrus tepalu ir ausinimo skyscio priezura,keitima. Vienintelis nemalonus nutikimas per 6 metus,tai palikti rakteliai automobilio viduje ir uztrenktos visos durys :)),
    bet pasirodo siais laikais tai jau nebeproblema,nes atrakinti automatini uzrakta,galima tiesiog mobiliuoju telefonu surinkus tam tikra koda.
    nezinojau tokio dalyko,tirsiog praeivis patare.tad grizus namo,ji susiradau paskambinus tos firmos uzrakto gamintojui.

    Anonimas

  8. 1

    Buvo dinge stabdziai! kazkaip uzsikirto, nebesispaude stabdzio pedalas :D va cia turejau adrenalino :D pralekiau be stabdziu per sankryza degant raudonai, visa laime, kad buvo velus vakaras ir masinu tik viena kita. viskas laimingai baiges, stabdis vaziuojant "pasitaise" ir drebedama pabaigiau namo parvaziuot :) senai tai buvo, vyro dar net mintyse neturejau :)o dabar retai,bet pasitaiko koks smulkus nutikimas - prakirsta padanga, ar iskeltas zibintas. dziaugiuos, kad vyras rupinasi musu "auto ukiu" :))) gyvenime nera jokio priekaisto pasakes, nebent pajuokauja, kad tau tai kainuos tiek ir tiek :)

    Meskeriotoja

  9. 1

    Ai, dar pamirsau pridurt, kad buvo valytuvas kelis kartus nukrites, bevairuojant, ne iki galo, bet negalejo valyt, kelis kartus pataisius ir vel nukritus, neiskenciau ir pati nuvaziavau nusipirkau, pardavejas pakeite - man mano ir vaiko saugumas buvo svarbiau, nei sutaupyti 50 lt (uz savaites vaziavom i LT, ten pigiau, nei kur gyvenam).

    reda83

  10. 1

    man masina slysti pradejo ant sankryzos, tai pradejau begiais stabdyti. Truko visai nedaug iki atsitrenkimo tai visa pabalus sedejau. Gerai kad gerai baigesi. Dabar ziema tik pajudejus tikrinu stabdzius.

    Erika