• 23ats.

    Tridienė karštinė: ar jūsų vaiką išbėrė jau nukritus temperatūrai, ar dar karščiavo, kai pradėjo berti?

    Mums ketvirta diena laikosi virš 38 temperatūra. Šiandien (4 diena) pasirodė lyg raudonų taškelių, lyg spuogelių ant krūtinės, pilvuko, ant juosmens užpakalinėj dalyje. Naktį laaaabai labai verkė, vos ne vos užmigdžiau. Ar gali dėl šios ligos laikytis temp. ilgiau nei 3 dienas? Internete rašo, kad gali, o iš jūsų ar kam nors taip atsitiko?

    RugsėjaKūdikio temperatūraĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 6

    nustokit svaigt del tu skiepu ir karstines susiejimo - drauges ir bendradarbes vaikai (2) neskiepyti nuo gimimo, nes jos taip nusprende, bet abu prasirge

    TRIDIENES KARSTINES berimas atsiranda temperaturai nukritus, jei berimas atsiranda o temperatura laikosi, tai ne tridiene karstine o RAUDONIUKE.

    Anonimas

  2. 2

    Maniškę išbėrė tada,kai jau nebeturėjo temperatūros.Bėrimas nebuvo gausus.Jūsų atveju,kreipčiausi į gydytoją,nes bėrimas tikrai nepanašus į tridienės karštinės.

    vitalijus

  3. 1

    na buvom pas gydyt. nuramino, atseit karštinės bėrimas. na duok die, kad taip ir būtų...

    Rugsėja

  4. 1

    p.s. labai nemalonu, kai del kitos temos gincijamasi ir ne i tema prirašo merginos... neįsižeiskit tik :)

    Rugsėja

  5. 1

    temp nukrito ketvirta diena po pietu tik. berimas atsirado trecia diena. berimas atsirado 4 diena is po nakties, pirma tik ant krutines ir nugaros juosmens, o dabar (5 diena) isplito ant veido labiausiai ir per visa nugaryte. na skarlatina raso internete kad daugiausia kirksnis, pazastis beria, kaliuka, o tos vietos lik svarios pas mus, jokio berimo. del raudoniukes irgi ne, ner slogos ir buvo labai auksta tempera, o raudoniukei raso, kad maza buna...

    Rugsėja

  6. 1

    nukritus temperaturai mus nubere.

    Rakolina

  7. 1
  8. 1

    Čia galima diskutuoti be galo,kodėl vaikas paskiepytas nuo roto viruso susirgęs roto virusu atsirado reanimacijoje?
    Kodėl mano neskiepytas vaikas neserga,o kaimynės nuo visko suskiepytas tik per langą žiūri į vaikų žaidimų aikštelė.
    Kodėl mano sesės vienas iš vaikų po skiepo pradėjo dusti ir staiga susirgo astma,o to skiepo šalutiniuose poveikiuose yra tai paminėta,bet kiti vaikai tai nesusirgo astma.

    emiliukas

  9. 1

    As prie jusu neprikibau,cia jus prikibot,as irgi issakiau savo nuomone,kad ne tik skiepiti serga,bet ir neskiepiti,nereikia cia burbula pusti is nieko.Jeigu jums daktare taip sake,tai jus sau ir taikykit ta posaki.

    Jolka123

  10. 1

    Ar rašiau,kad nuo skiepų susergama?Tai komplikacija po skiepo,o komplikacijos gali būti ir ne iš karto,jas gali pajusti net senatvėje,tik su skiepais tai jau nebesiejama.
    Aš pasakiau savo nuomonę,o jūs kaip erke prikibote prie manęs.Beje vaikai iki 7m.nesuserga erkiniu encefalitu,bet kitiems tai nepasakysi,čia iš tos operos mano daktarė sakė....O pavyzdžių kaip vaikai liko neįgalūs po po erkinio encefalito skiepo pilna yra,o kad nuo erkės įkandimo liko luoši nėra.
    Nesiruošiu su jumis diskutuoti,tiesiog neįdomu,o man daktarė sakė,tai jau girdėta...

    emiliukas