• 5ats.

    Labutis visoms, norčiau pasiklausti dėl mišinuko. Mums 3savitės, savo pienuko neturiu valgom mišinuką MILUPA MILUMIL 1, mūsų neberia, vaikutis tik biškutį atpila, kad pilvuką labai pūstų irgi nepasakyčiau, tik va man vaikutis tuštinasi keistai. kakoja 2 kartus per parą, bet stena, stena, o pakakoja normaliam pavidale ir gelsva spalva. Sakykit ar reikia keisti mišinuką? Kokia jūsų nuomonė apie MILUPA MILUMIL?

    kiekvieną dieną duodu vaikučiui DUPBALAC, rekomendavo gydytoja.
    Iš anksto dėkoju už atsakymus.

    cooliukeMaitinimas mišinukais, mišinukaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Mes valgem Milumil, bet pakeitem po kurio laiko i NAN Active 1, nes milupa gana rieboka buvo, vaikui matyt pilvuka pradejo skaudet, nes pakeitus i liesesni misinuka - vaikas laimingesnis tapo;] o siaip jei kakoja tai viskas ok, vat jei dvi paras neprakakotu - tada jau reik sunerimt, geltonas kakutis normalu, zodziu manau ner bedu pas jus, viskas susireguliuos su laiku;)

    Mystica

  2. 1

    Mes tik uz ji,nes kiek bandem misinuku nei vienas netiko,o nuo sio jokiu salutiniu rekciju nesulaukem,ir svoris puikiai augo.Bei po siai dienai valgom Milupa milumil.

    Rakolina

  3. 1

    pas jus viskas gerai, nekeiskite :)

    kavdiana

  4. 0

    mano dukra dabar 13 metu, ji nuo kikvienos rusies misinuko viduriavo, todel jai duodavau ryziu, aviziniu dripsniu klijuka su skiestu karves pienu (ja taip pat maitinau tik 3 savaites), o dabar turiu 15 menesiu sunu kuri maitinau 7 menesius, o po to daviau misinukus, Jei vaikutis tokiom gerom spalvom kakoja, tai misinuko keist nereikia, o del to atpilimo, duok mazesni kieki ir po maitinimo panesiok, kad kokius 3 kartus atrugtu, Sekmes tau

    Anonimas

  5. 0

    Viskas jum gerai, mano maze irgi stena stena, visokias mimikas rodo, o kakutis normalus buna :D

    raimonda0701