Atsakymai

  1. 2

    Mums maniezas buvo nereikalingas,nes nebuvo minutes kad mazylis liktu vienas, na o kai namuose esi tik tu ir vaikas manau maniezas pravercia kad kol tu nubegsi i toleta vaika paliksi manieze ir nebus bedos kad prie degancios dujines prisilies

    Ermita

  2. 1

    Manau kad reikalingas, bent jau kuriam laikui, kad mokytusi pats vaikscioti.

    Yuki

  3. 1

    Mes loveles net nepirkom, pirkom dvieju aukstu mazieza ir tikrai visiskai nesigailim. Labai patogus dalykas. Drauges dukryte kai pradejo stotis isikibdama tai is paprastos lovytes buvo iskritusi tiesiai ant galvytes nors lovyte buvo nuleista kiek imanoma vistiek sugebejo persisverti tad is po to ivykio ir ji nusipirko manieza. Manau kad tikrai reikalingas :)

    LGreta

  4. 1

    As nepirkau maniezo del vietos stokos,bet mano mergina nebutu jame zaidusi.Dazniausiai jo prireikia keliaujant.

    grirute

  5. 1
  6. 1

    Aš nusipirkau ir laikau pas tėvus,kai reikia mažiukei ten nakvoti,tai turi kur miegot.

    aidaS

  7. 1

    manau kurie mazyliai aktyvus labai,tai maniezo tikrai nereikia juk ilgai jame neisbus. Mums jo neprireikia ir nereikia vaikas vienoi vietoi su ta pacia veikla-zaist su zaislais, ilgai neisbuna.

    Juljana

  8. 1

    mano nuomone nereikalingas, nors as irgi buwau susigundziusi pirkti bet po to pamaciau kad mums jo visi nereikia. Sweciuose jei miegam ar pas mociute tai vaikas miega kartu su mumis lovoje, dar buna tokie zaidimu maniezai na tipo idedi vaika ir jis ten zaidzia, bet mums taip pat nereikejo jo del sios funkcijos, nes mano vaikas manieze jausdawosi izoliuotas ir ropstesi is jo, visai nenoredawo jame buti

    Pingvin

  9. 1

    mano nuomone nereikalingas...na nebent megstantiems keliones,sveciuose gali atstoti lovyte...mes turime tai nei viena kart nemiegojo tenai.Sveciuose guldomes i viduriuka.

    pinakolada

  10. 1

    mes augam be jo ir mums nereikia:)

    Nojukas