• 2ats.

    mamytės, kurios buvo atliktas cezario pjūvis Vilniaus Antakalio ligoninėje pasidalinkite išpūdžiais

    planuoju gimdyti Antakaliny, nesu su niekuo susitarus, tikriausiai laukia cezario pjūvis, nes vaikelis sėdi. norėčiau paklausti kaip jums buvo, ar mokėjot pinigus? kaip su anesteziologu buvo, ar vėliau nugaros neskaudėjo?

    axstaGimdymo namaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Sveika. Iš tiesų abiejų pamainų komandos yra labai nuostabios.Teko su abiem komandom susidurt,nes extro atveju kai gulde pakliuvau tuo momentu,kai jau turejo keistis pamainos.
    Mano įvertinimas labai geras.(Ko deje negaliu pasakyti apie naujagimių priežiūros personalą. :( ,tai ten jei kas neaišku,tikrai nerviukų patampys,toks šaltakraujiškumas.Man įspūdis lyg "zombių" kompanija atrinkta.
    Savo gyd.,kuri dare CP pavardes nepamenu,bet ji nediduke,smulkute juoduke ,"kare" kirptais plaukaučiais.
    Jau nekalbant apie daug Švelnių žodžių,paglostymų,padrasinimų..
    Iš tiesų viskas vyko labai skland žiai.Tik perspejo,kad operacija truks truputuka ilgiau,nei kitom, nes CP,man jau antrasis(pimasis buvo prieš 20 metų),o po jo likes labai netvarkingas ir gylus randas,gerokai nukares pilvukas.
    O labiausiai nustebino tai,kad net man nieko nežinant,pasirodo ji visiškai išpjovė seną susiraukšlėjusį randą,ir sutvarke palikdama naująjį,labai kuklu ir beveik nežymų.Pakarusi odos perteklių taip pat pašalino.Ko daryt visai neprivalejo.
    Operacijos metu,visai nieko nejutau.Buvau sąmoninga ir ištįsai labai šiltai bendravome su visa komandą.
    Gimus leliukui,kai sutvarke, leido priglaust prie savęs ;) ,pora minučių.
    Ir niekam nieko nemokejau, tik galima buvo gersne adatą išsirinkt nusipirkt patiems, (minkštesne) ,nes ligoninės per stangrios,labiau juntamos.
    Tai va, viskas ten labai puiku.

    Anonimas

  2. 1

    Man cezario nedare, bet visiskai sutinku su anonimas! Gimdyma priimantis personalas yra tiesiog nuostabus, moket tikrai niekam nereikia ir to tikrai nedaryk, o del naujagimiu prieziuros personalo, tai jo...reikia tiesiog reikalaut is tu bobelku kokios nors pagalbos ar informacijos;/ nes taip tai pamirs, kad is vis egzistuoji su nauja gyvybe!

    Mystica