• 12ats.

    Ar reikai ieškoti geresnį tinklalapį mamoms ir būsimoms?

    Aš esu užsiregistravusi dar ne taip seniai, o jau esu be galo daug sužinojusi, paguosta, nuraminta, netgi išmokusi. Tai nuostabus bendravimas, jauti, kad visos sėdi ir kartu kalbasi apie viską,ir tikrai ne viską paklaustum nei ginekologo, nei šiaip gydytojo. Na tiesiog aš esu sužavėta tokiu narių paguodžiančiu, šiltu, palaikančiu bendravimu. Jūs puikios patarėjos!!!

    rasa555LaisvalaikisĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    kai atradau mamanija, apleidau visus kitus frontus :) kažkaip čia geriausia - nėra to dirbtinumo, kaip kitur. bendravime ir visur kitur taip pat. tokia mažo moteriško ( ir ne tik :) ratelio nuotaika - jauki, smagi, sava. žinai, kad net jei po ilgo laiko sugrįši, tave vėl priims :)
    ir nėra tos erzinančios animacijos ir saldybių ( čia, matyt, man jau specialybinė liga - negaliu pakęst kituose puslapiuose perkrauto dizaino ir visų tu kičų...)
    be to - čia IŠ TIESŲ visos skuba į pagalba, ir ji būna labai reali.

    Lolita

  2. 4

    kiekvinos mamos teise rinktis,vienoms labai patinka mamanija,o kita gali pasakyti kad cia nieko gero ir rinktis kita:))as tai galvoju,kur labiausiai pripranti,ten ir yra buten tau geriausia bendrauti ir semtis kazkokiu naujoviu:)

    iirina

  3. 3

    sitas tinklalapis man labiausiai patinka, jeigu kalbam apie mamas, vaikus ir panasias temas. dar esu supermamose prisiregistravusi, tai ten ieskau tik kokios nors konkretesnes informacijos, kontaktu kelionems ir t.t. del to, kad ten daug daugiau forumo nariu ir daugiau informacijos plaukia :)
    o pasiplepeti cia maloniau :)

    Agne

  4. 3

    man tai ir labai patinka mamanija,va nesenai radau www.mamyciuklubas.lt ten irgi yra ka paskaityti

    popkorne

  5. 2

    Man cia patinka.Randu daug atsakymu.Jei kas neaisku,geranoriskai mamytes pataria.

    gintarep

  6. 2

    o as atklydau is labai faino mamyciu tinklapiuko,ten labai faina ir linksma paplepet www.balanda.lt,o si radau visai netycia,kol kas apsisylu,bet randu daug idomaus pasiskaitymo :)

    tuti

  7. 2

    ir man cia labai patinka,labai siltai mamytes cia bendrauja!

    Irina

  8. 2

    As daugiau nesu jokiose tinklalapiuose mamoms uzsiregistravusi. O jei ko reikia, tai pasiieskau per google :)

    Erika_P

  9. 2

    Na nezinau as cia pirmiausiai prisiregistravau man cia patiko labai, esu dar kazkur uzsiregistravus bet retai kada ten uzeinu :) na dabar vasara yra daugiau kitokios veiklos, tad prie kompiuterio reciau atsisedu, bet randu laiko ir kai prisedu nepraleidziu progos cia uzsukt paskaitineti....

    katikee

  10. 1

    man sis puslapis labai patinka,tiesiog liga palikusi mamanija

    ruta26