• 3ats.

    gal zinote koki tepaliuka kuris skirstytu sukietejima??? tokia situacija: vaikui ikando kazkas kadangi alergisas istino, tinimas praejo, bet toje vietoje toks zirnio dydzio sukietejimas, buvom pas daktare pries savaite tai sakiau tai pasake praeis, bet jau savaite kai nepraeina, ikando pries 2sav. manau kad negerai kad taip ilgai neissivaiksto, gal kas yra susidure ir gali patart? sako medus skirsto bet ar tiesa?

    penktadiene2-4  metukaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    kopusto lapa dekit ant guziuko - istrauks tinima ir sukietejima. uzdekit maza gabaliuka kopusto ir uzklijuokit didesniu pleistru. geriausia nakciai kad vaikas neatsiluptu

    arcita

  2. 1

    kai ikando pries 2sav buvo didelis patinimas bet jis praejo liko tik sukietejas toje vietoja

    penktadiene

  3. 1

    Tas guziukas tikrai praeis. jei jau butu vaikas alergiskas, tai reakcija butu buvusi jau ta pacia diena - didelis patinimas, stiprus niezulys ar net temperatura. dabar ikandimas jau senas, tai vargu ar tiks visi tepalai po ikandimu, slopinantys niezuli, vesinantys. bet blogiau nebus jei guziuka patepsite arbatmedzio aliejumi, arba medumi, arba uzdesite sodos tirpale sumirkyta vatos gabaliuka (puse arbatinio saukstelio ismaisyti stiklineje vandens).

    Meskeriotoja