• 11ats.

Atsakymai

  1. 1

    Keičiam kažkur kas savaitę. O žuvyčių skaičius dažnai kinta

    Ganešas

  2. 1

    pas mus 3 ju litru akvariumas,gyvena dvi zuvytes, vandeni keiciame pora kart i savaite

    okse0711

  3. 1

    turėjome 5 l. talpos akvariumą, plaukioja viena žuvelė, keitėme į savaitę kartą, vanduo iš čiaupo, bet parą pastatydavau nusistovėti ir lašinau spec lašiukų vandeniui suminkštinti.

    iinnggaa

  4. 1

    Apreiškimas Jonui 13: 15 Jam buvo duota suteikti žvėries atvaizdui dvasią, kad žvėries atvaizdas imtų kalbėti, ir padaryti taip, kad visi, kurie atsisakys garbinti žvėries atvaizdą, būtų nužudyti.
    16 Jis vertė visus, mažus ir didelius, turtuolius ir vargšus, laisvuosius ir vergus, pasidaryti ženklą ant dešinės rankos arba ant kaktos,
    17 kad nė vienas negalėtų nei pirkti, nei parduoti, jei neturės to ženklo ar žvėries vardo, ar jo vardo skaičiaus.
    18 Čia slypi išmintis! Kas turi išmanymą, teapskaičiuoja žvėries skaičių, nes tai žmogaus skaičius; jo skaičius yra šeši šimtai šešiasdešimt šeši.

    Anonimas

  5. 1
  6. 1

    as turejau maza dabar perejom prie didelio. taigi prieziura yra tokia: pirmiausia reikia keisti ne visa vandeni o tredzdali. vandeni nebutina pirkti galima jo isipilti is krano ir palaikyti mazdaug 2 paras arba is zoo parduotuves nusipirkti toki melyna skysti toks tirstokas ir i ta nauja vandeni ipilti (ten jums reikes vos keliu lasiuku pakeitimui nes reikia ant 10l vandens 5 ml to skyscio) ismaisyti ir iskart galesite pilti i akvariuma. o visa sia procedura reikia daryt mazdaug kas 2 savaites reikia stebeti vandeni o kuo didesnis akvariumas tuo reciau reikia keitaliot(nusiurbt) del zuvyciu yra sakoma kad vienai zuvytei reikia apie 2 l vandens tad jusu 5 litru akvariumui nedaugiau 3 zuvyciu

    inesad

  7. 1

    Vaje, "anonime", raminkis!... :D
    Bet prajuokinai tai tikrai :)))))

    Yuki

  8. 1

    atgailausim atgailausim.... :DDD

    keisdavau gan daznai, bet vis tiek geltonuodavo. gal zoo parduotuvej kazka patartu, sraiges tos is tikro apvalo stikla ir valo vandeni.

    arcita

  9. 1

    Mes asmeniskai perkam,is parduotuves vandeni.Keiciu kas savaite,nes labai greitai pageltonuoja,ir atsiranda nemalonus kvapas.Akvariumas 5l.ir turim 5zuvytes.

    Rakolina

  10. 1

    Dabar dazniausia visur vanduo is ciaupo yra nuodingas, tai jei zmones tokio gerti negali, tai ir zuvytems butu blogai tokiame gyventi... Todel geriausia pirkti.

    Yuki