• 7ats.

    turiu sunu kuriam dabar 3m. noreciau dirbti, bet nelabai iaivaizduoju ka mamytes daro tokiu atveju: man darbas butu iki 22val ir savaitgaliai dirbami. vyras mano irgi dirba ir savaitgaliais ir darbo valandos tokios iki 21val. giminiu nera kas galetu paziureti vaika. ar aukle samdyti ir eiti dirbti kai alga i rankas 800-1000 lt apsimoka? kiek mokat auklytem? cia mazam miestelyje

    padraikaKiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    o as tokiu atveju ir jieskociaus kitokio darbo bet aciu dievui kad pas mus yra miestelyje bent dvi net mociutes kuri viena visai jau nebedirba galetu anukele dabot o kita kas antra savite tik.

    Anonimas

  2. 2

    musu miestelyje aukle kainuoja 3.50lt uz valanda

    Anonimas

  3. 2

    As gyvenu mazame miestelyje, auklei moku po 5lt uz valanda, bet kiek esu girdejusi is pazistamu galima ir uz 3-4lt rasti. Tiesa, jusu atveju su aukle geriau butu kalbeti apie menesini mokesti, o ne valandini.

    Kikymara

  4. 2

    Manau, kad teks tau arba teveliui susirasti kita darba, kuris dirbtu darzelio darbo valandomis arba samdyti aukle ir jai atiduoti savo alga,jeigu jos uzteks :)

    almyte7

  5. 2

    Nemanau,kad jums apsimoka eiti dirbti uz toki atlyginima,manau auklei reikes moketi daugiau.

    marinaaa

  6. 2

    ieskoti darbo,kur butu trumpesnes darbo valandos

    ruta26

  7. 1

    pas mane panasi situacija kad nera kas paziuretu vaika,turiu pati nuvesti ir paimti is darzelio,nuo rudens bandysiu vel ieskoti kazko ne visai dienai,o siaip nelengva toki darba rasti,vieno pokalbio metu buvo pasakyta,kad dabar krize,ir praejo tie laikai,kai darbdaviai derinosi prie darbuotoju,dabar jie turi is ko rinktis ir diktuoja savo salygas..

    sandritute